SPRIJEČITE INSTAGRAM: Zabranite praćenje aktivnosti i interakcije s drugim aplikacijama | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

SPRIJEČITE INSTAGRAM: Zabranite praćenje aktivnosti i interakcije s drugim aplikacijama

Autor Smartlife

Instagram uvodi korisnije nove opcije, što će omogućiti više sigurnosti te bolju interakciju

 Instagram Reels Story.jpg Izvor: Shutterstock

Jedna od novih opcija omogućit će korisnicima da spriječe Instagram u praćenju njihovih aktivnosti i interakcije s drugim aplikacijama i stranicama. Popularna aplikacija Instagram priprema novu značajku koja bi trebala povećati interakciju na objavama korisnika. Riječ je o novim anketama koje će se moći aktivirati unutar komentara.

"To je mali test", rekao je prvi čovjek te platforme Adam Mosseri dok je direktor Mete, koja je vlasnik Instagrama, istaknuo da će ankete uskoro biti dostupne svima. Mosseri je u komentarima ispod objava objavio fotografiju koja pokazuje kako će izgledati ankete.

Osim toga, Instagram je odlučio uvesti opciju koja korisnicima daje veću kontrolu nad aplikacijom kada je u pitanju praćenje njihovog ponašanja.

 Instagram-ankete-u-komentarima-_-Foto-Instagram-Adam-Mosseri.jpg Izvor: INSTAGRAM / ADAM MOSSERI

Aktiviranjem opcije Activity Off korisnici će moći spriječiti Instagram da prikuplja podatke iz drugih aplikacija koje koriste i sa stranica koje posjećuju, a također će moći istovremeno preuzimati i spremati podatke s platformi Facebook i Instagram kako bi ih spremili na svojim uređajima, prenosi Mashable.

Instagram je dobio i dvije značajke koje su već bile dostupne korisnicima Facebooka. Tako je sada moguće kontrolirati način na koji su informacije koje aplikacija dobiva s drugih platformi povezane s Instagramom. Sada je moguće te veze "odspojiti" i time dodatno osigurati privatnost svojih podataka.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI