NA JAVNIM LOKACIJAMA Besplatan Wi-Fi u Samoboru | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

NA JAVNIM LOKACIJAMA Besplatan Wi-Fi u Samoboru

Autor Krunoslav Ćosić

Idete li u Samobor na poznate kremšnite, uz odličan okus uživat ćete i u besplatnom internetu. Još su tri mjesta dobila free Wi-Fi

  Izvor: Profimedia

Besplatni bežični Wi-Fi internet implementiran je na pet lokacija u gradu Samoboru:
• na središnjem samoborskom trgu, Trgu kralja Tomislava
• na lokaciji Autobusnog kolodvora
• na lokaciji Sportske dvorane Samobor
• na Trgu Matice hrvatske, kod samoborske kino dvorane
• na lokaciji samoborskog Sajmišta.

Uz stanovnike Samobora besplatni Wi-Fi internet Hrvatski Telekom omogućio je i za sve posjetitelje ovog prekrasnog grada u blizini Zagreba, a riječ je o inicijativi Europske komisije koja kroz program WiFi4EU dodjeljuje vaučere u iznosu od 15.000 eura namijenjene izgradnji infrastrukture.

  Izvor: Hrvatski Telekom

Hrvatski Telekom je izgradio Wi-Fi infrastrukturu koja se besplatno može koristiti i u općinama Pučišća, Tounj i Trpanj.

Općina Pučišća je na području tri naselja (Pučišća, Gornji Humac te Pražnica) kroz WiFi4EU pokrila društvene domove i prostorije za udruge, trgove, dječje igralište s parkom i Klesarsku školu.

U općini Tounj WiFi-jem su pokrili područja od javnog interesa: Tounjski most, crkvu sv. Ivana Krstitelja, osnovnu školu, zgradu Općine, centralni trg, vatrogasni dom, rotor državne ceste D23 i županijske ceste 3220.

U Općini Trpanj, mjestu na poluotoku Pelješcu, putem 9 pristupnih točaka pokrivene su ključne lokacije što će omogućiti kvalitetnije životne uvjete za sumještane i za sve posjetitelje.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI