PULSKI MUP Uskoro u primjeni aplikacija za redomat | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

PULSKI MUP Uskoro u primjeni aplikacija za redomat

Autor Davor Dakić

U Puli će građani jednostavnije koristiti usluge policijske uprave

 redomat1.jpg Izvor: MUP

Od 17. siječnja 2022. u primjeni će biti aplikacija za mobilni pristup redomat.mup.hr putem koje će građani moći odabrati svoj termin dolaska i pratiti red čekanja. Za rješavanje upravnih poslova i poslova sa strancima građani se više ne trebaju naručivati.

U redovno radno vrijeme na taj način će lakše pristupiti u službene prostorije Policijske uprave istarske i policijskih postaja. Uz mobilnu aplikaciju, građani će i dalje uz e-redomat za izdavanje brojeva moći svoj redni broj za pojedinu uslugu neposredno preuzeti na redomat uređaju smještenom na ulazu u prostore upravnih poslova.

Korištenje aplikacije je iznimno jednostavno. Upisivanjem riječi redomat.mup, redomat ili eredomat u bilo koju web tražilicu na zaslonu se otvara tražilica REDOMAT MUP. Ulaskom u otvorenu aplikaciju kroz tri koraka na vrlo jednostavan i brz način rezervira se termin kada građanima to najbolje odgovara.

Najprije se odabere lokacija upravnih poslova, odabere se usluga, datum i termin, a u rezerviranom terminu građani će biti pozvani na prvi slobodan šalter.

 redomat.jpg Izvor: MUP

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI