PETAK I PONEDJELJAK

ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Black Friday vs. Cyber Monday

Autor Davor Dakić

Covid-19 je utjecao na nezaustavljivi uspon Crnog petka

Izvor: Pixabay

Nakon Crnog petka odnosno Black Friday stigao je Cyber Monday. Dva „praznika“ sve su popularnija u svijetu, a ne samo u Americi odnosno Kini. I dok je Black Friday vezan uz dan iza američkog Dana zahvalnosti, koji (uvijek) pada na četvrti četvrtak u studenom, Cyber Monday je stigao iz Kine.

„Sajber ponedjeljak“ je online nastavak rasprodaja koje počinju petkom pa ono što se ne proda prvog dana možda se proda na prvi dan u tjednu. Google je objavio interes za oba pojma, što se tiče potrage na tražilicama, u periodu od 2005. do 2021. Detaljnije ćemo objaviti sutra na Smartlife.hr.

Do tada pročitajte kako bi se jedan stari laptop mogao ponovo osvježiti i koristiti još barem pet godina. Ako volite često mijenjati frizuru i ne volite imati više proizvoda za stiliziranje zanimat će vas ovaj uređaj. Cyber Monday je prilika za povoljnu kupovinu – provjerite pogodnosti koje smo pronašli. Xiaomi je povećao prihode od prodaje pametnih telefona dok Samsung u Teksasu planira izgraditi novu tvornicu čipova, a s radom će početi u drugoj polovici 2024. godine.