ŽIVOT BEZ BOLI

SHIATSU MASAŽA Opustite se i odmorite u okviru svog doma

Autor Dijana Kaćanski

Svakodnevne radne i ostale obaveze s dugim sjedenjem ili stajanjem često našem tijelu uzrokuju bol i grčeve

Izvor: amazon

Gotovo svaka zaposlena pripadnica ljepšeg spola zna što je to bol u ramenima i leđima uslijed dugotrajnog sjedenja ili stajanja pa ukoliko se redovno ne brinu o razgibavanju mišića, bol može postati kronična i imati ozbiljniju dijagnozu.

Briga za opuštanje ukočenih mišića treba biti konstantna, a jedna od pametnih mogućnosti je i biranje shiatsu masaže koja pomoću dodira pokreće energiju u onim dijelovima tijela gdje je ona djelomično ili potpuno obustavljena.

Izvor: amazon

Obustavljena energija dovodi do smanjene pokretljivosti tijela, napetosti i boli u ramenima, leđima i vratu kao i nesanice s problemom koncentracije koja opet vodi do kroničnog umora, a ponovni protok energije u tijelu uz opuštanje i smanjenje boli može uspostaviti upravo shiatsu masaža.

Shiatsu masaža temelji se na kineskim učenjima da chi teče kroz naše tijelo u određenim kanalima, a na meridijanima i u povezanosti s unutarnjim organima nalaze se točke na koje djeluju shiatsu praktičari kako bi postigli ravnotežu među organima i slobodan protok energije.

Izvor: amazon

Upravo na tim principima djeluje Premium shiatsu masažer za vrat s cijenom oko 97 eura koji pomoću električne energije s toplinom i shiatsu masažom gnječenja oslobađa tijelo od napetosti u vratu, ramenima i leđima.

Duboka toplina opušta mišiće dok rotirajuće masažne glave dopiru do najdubljih slojeva mišića u vratu pa to izravno dovodi do oslobađanja od boli i boljem općem stanju.

Osim jednostavne upotrebe za masažu vrata, ovaj se uređaj sa individualnim određivanjem intenziteta može koristiti i za masažu leđa, ruku, nogu i ostalih dijelova tijela.

Intenzitet se određuje pomoću dvije različite brzine dok se funkcija duboke topline može uključiti ili isključiti, a pregrijavanje nije moguće budući se isključuje automatski nakon 15 minuta.

Osim masaže vrata, s ovim masažerom je moguće tretirati i gornji dio leđa i ramena, donji dio leđa, ruke, podlaktice i zapešća kao i noge, stopala i gležnjeve te će vam na taj način cijelo tijelo biti zahvalno, a osim oslobađanja od boli, osjećat ćete se opuštenije, zdravije i ljepše.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI