KORISNA APLIKACIJA

PREGGERS: Aplikacija za praćenje trudnoće

Autor Krunoslav Ćosić

Odlična mobilna aplikacija prije dolaska novog člana obitelji

Izvor: Preggers

Aplikacija Preggers, koju je razvila tvrtka Swedish Stroller AB, jedna je od najpopularnijih aplikacija uz koju budući roditelji mogu pratiti tijek trudnoće uz potpuno jedinstveno 3D iskustvo kao i dobiti sve relevantne informacije i alate koje olakšavaju ovaj period.

Do sada su Strollerove aplikacije preuzete u 203 zemlje, od čega su u 146 zemalja zauzele vrh trending ljestvica. Aplikacije programerskog studija Stroller AB uključuju i naslov Born This Day.

Budući roditelje kroz cijelu trudnoću mogu pratiti tijek trudnoće, sve do prvih koraka bebe prikazujući relevantne informacije za svaki tjedan razvoja djeteta. Sadržaj su razvili i potvrdili stručnjaci iz područja ginekologije, psihologije kao i nutricionizma i fitnessa.

Veličina bebe je svaki tjedan ilustrirana različitim temama. Povezivanjem svog računa s računom partnera, prijatelja ili člana obitelji korisnica može dijeliti svoje trudničko putovanje. Preggers također sadrži iscrpnu banku podataka s člancima, informacijama i savjetima povezanim sa svakim tjednom trudnoće.

Pomoću liste za provjeru unutar aplikacije korisnici mogu označiti najvažnije zadatke ili potrebne stvari prije dolaska novog člana obitelji kao i iskoristiti razne promo ponude koje im se nude. Aplikacija Preggers je dostupna za preuzimanje i korištenje u besplatnoj ili premium verziji koja sadrži još više sadržaja, značajki te ekskluzivnih ponuda. Bez obzira na varijantu na koju se korisnik odluči Preggers se neprestano ažurira novim sadržajem, novim značajkama i alatima.

Uz Android i Apple iOS trgovine aplikacija Preggers je dostupna i u Huawei AppGallery trgovini koja bilježi rast - broj aplikacija uključenih u platformu tijekom 2021. porastao je za impresivnih 147% u odnosu na prethodnu 2020. godinu.