MASAŽA

RENPHO MASAŽER ZA OČI Djeluje na zdravlje i ljepotu

Autor Dijana Kaćanski

Ako svojim očima ne posvećujete dovoljno pažnje one mogu biti umorne, natečene i suhe, imamo rješenje

Izvor: amazon

Sa završetkom ljeta i povratkom u normalnu kolotečinu života koji uključuje dosta vremena provedenog za kompjutorom oči postaju umorne, tamnih podočnjaka i natečene pa je potrebno posvetiti im posebnu pažnju.

Danas sve veći broj mladih i odraslih provodi više od dva sata dnevno gledajući u ekran kompjutora te to dovodi do takozvanog digitalnog naprezanja očiju.

Takvo naprezanje dovodi do umora očiju, glavobolje, bolova u vratu i ramenima, vid postaje mutan, a fokus otežan.

Izvor: amazon

Kako bi ublažili ove tegobe ili ih potpuno otklonili najjednostavnije je napraviti pauzu tijekom rada pred ekranima, ali to nije uvijek moguće, pogotovo ako vam o tome ovisi posao.

Stoga bi bilo pametno svakodnevno određeno vrijeme odmarati oči ili još bolje napraviti učinkovitu masažu koja će oči relaksirati i umiriti.

Ukoliko niste vični ručnoj masaži očiju ili niste u mogućnosti često posjećivati salon za masažu razmislite o nabavci električnog Renpho masažera za oči po cijeni oko 90 eura i bezbrižno se opustite dok masažer obavi posao.

Izvor: amazon

Ovaj uređaj masira putem 16 vibracijskih masažnih glava koje potiču ručni postupak masaže točku po točku preciznim pozicioniranjem i masiranjem akupunkturnih točaka izbjegavajući stiskanje očnih jabučica.

Na taj način djeluju na ublažavanje umora očiju, natečenih i tamnih podočnjaka kao i suhih očiju pa redovitom upotrebom oči postaju odmorne, smanjuju se problemi s podočnjacima, a to pridonosi smanjenju umora i konačno ljepšim izgledom.

Masažer je opremljen s 5 odabranih i unaprijed postavljenih vrsta masaža dok odgovarajuće kontaktne točke vibriraju u glazbenom ritmu. Ritam glazbe možete izabrati same koristeći Bluetooth za sinhronizaciju glazbe, odabrati vrstu ritmičke masaže i uživati u iskustvu masaže uz glazbu.

Ovaj uređaj praktičnog futurističkog dizajna ima prozor za gledanje pa se uz masažu možete i zabaviti, a traka za glavu se može prilagoditi potrebnoj veličini od tinejdžerske do odrasle dobi.

U masažer koji ima opciju isključivanja nakon 10 minuta rada su ugrađeni zvučnici pa će umirujuća glazba doprinijeti ublažavanju stresa, opuštanju i poboljšanju sna. A to će neminovno rezultirati očima koje odražavaju zdravlje i ljepotu.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI