OGLEDALCE, OGLEDALCE

SRPSKO SMART OGLEDALO: Pokazat će vam kako ćete izgledati…

Autor Smartlife

…nakon što uložite napor kako biste do takvog tijela i duha i došli

Izvor: Fitsee

Fitsee je posebno ogledalo koje će vas virtualnom stvarnošću motivirati da se nastavite baviti sportom jer ćete vidjeti upravo ono što želite vidjeti. Pojednostavljeno rečeno - to je ogledalo koje će vam pokazati kako ćete izgledati nakon što uložite trud kako biste postigli takvo tijelo i duh.

Uz pomoć AR tehnologije i naprednih softverskih rešenja Fitsee omogućava da se problemu izostanka motivacije u treniranju pristupi na potpuno inovativan način. I sami svjesni koliko motivacija utječe na ustrajnost treniranja i dostizanja željenih rezultata ekipa iz Srbije, koja je ogledalo kreirala, upustila se u ovaj projekt kako bi svaki korisnik koji stane ispred Fitsee ogledala bio motiviran svojim odrazom u ogledalu i ciljem koji želi postići.

Fitsee je startup koji je osnovao mladi i kreativni duo Ivana Džamić Mladenović i Jovan Mladenović. Spojili su svoje profesije i višegodišnje iskustvo u radu s ljudima i kreiranju proizvoda koji unaprjeđuju njihove živote.

Ivana Džamić Mladenović
Izvor: Fitsee

Jovan Mladenović
Izvor: Fitsee

Ivana je diplomirani psiholog s masterom u području ljudskih resursa, višegodišnji brend menadžer i stručnjak za digitalni marketing dok je Jovan nakon završenog studija arhitekture usmjerio svoje sposobnosti prema dizajniranju softverskih rješenja i digitalnih proizvoda, sada s više od 10 godina iskustva.

Ovo ogledalo je tu bez obzira koji je cilj korisnika - gubitak tjelesne mase, povećanje mišićne mase ili jednostavno želja za ostankom u formi bez nekog posebnog cilja. Ogledalo kombinira znanje o fitnesu s modernim AR i drugim tehnologijama i pametnim algoritmima koji korisniku predstavljaju progres na odabranom putu.

Fitsee na do sada neviđen način kombinira virtualnu i pravu stvarnost omogućavajući onima koji se gledaju u njemu da vide što sve mogu napraviti od svojeg tijela, ako se nastave baviti sportom.

Izvor: Fitsee

Tehnički promatrano, ogledalo je visoko 175 centimetara, teško je oko 27 kilograma, lako se postavlja i aktivira, a na njemu je kamera rezolucije 12 megapiksela i prednji panel 4K (UHD) rezolucije s najkvalitetnijom površinom za ogledanje. Fitsee ima eko senzor za uštedu energije i funkciju automatskog isključivanja.

Među funkcionalnostima koje Fitsee ogledalo omogućava su moguće promjene nakon dva tjedna, tri, osam ili 15 mjeseci s mnogobrojnim tjelesnim parametrima, nivoom masti i drugima. Fitsee nije samo komad tehnologije ili samo još jedan gadget - to će biti platforma za postizanje boljeg zdravlja kroz membership program. Dodjeljivat će se i nagrade najboljim tj. najustrajnijim korisnicima, nakon svakog mjeseca. Svaki korisnik će imati podršku 24/7.

Još uvijek nema informacija kada će Fitsee biti dostupan krajnjim korisnicima, ali Jovan i Ivana rade na tome da ga cijeli svijet upozna što prije.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI