RIVALSTVO

ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Microsoft vs. Apple

Autor Davor Dakić

Suparništvu s Appleom traje već cijelo desetljeće

Izvor: Shutterstock

Microsoft napreduje u odnosu na Apple što se tiče vrijednosti tvrtke. Njihovo suparništvo datira još iz pionirskih dana osobnih računala, uključujući roditeljske garaže, otrcane brade i štreberske naočale.

Microsoft je ponovno ispred Applea, zauzevši titulu najvrjednije javne tvrtke na svijetu. Nakon Appleovog izvješća o dobiti u četvrtom tromjesečju, koje je otkrilo u kojoj mjeri globalni nedostatak čipova utječe na proizvođača iPhonea, Microsoftova tržišna kapitalizacija je nadmašila Appleovu.

Detalje o suparništvu i vrijednostima tvrtki objavit ćemo sutra na Smartlife.hr. Do tada pogledajte detalje o igri God of War, a detalje otkriva još jedan tehnološki div. Daimler će u Mercedes automobilima uskoro ponuditi novu opciju plaćanja, direktno iz vozila. Protiv celulita boriti se možete i uz pomoć vakuumskog uređaja s infracrvenom toplinom. Razmišljate o poklonima za Božić, a na pamet vam pada PlayStation 5 – mala je šansa da ćete ispod bora ili jelke pronaći mnogima omiljenu igraću konzolu.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI