NIŠTA SE NE BACA

ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Globalno tržište obnovljenih pametnih telefona

Autor Ivan Vukić

Pokvareni telefoni se popravljaju i zatim ponovo završavaju u prodaji

Izvor: Shutterstock

Globalno tržište obnovljenih pametnih telefona je u porastu, pokazuju podaci koje je objavio Counterpoint. Taj rast bi se mogao i dalje nastaviti, s obzirom da je došlo do povećanje potražnje u odnosu na ponudu.

Kad su se nakon prvog vala pandemije koronavirusa tržišta u svijetu otvorila, većina tvrtki koja se bavi obnovom rabljenih telefona uvidjela je mogućnost zarade. Radi se o telefonima koji su tijekom jamstvenog perioda vraćeni natrag proizvođaču jer njihov popravak nije obavljen u razumnom vremenskom periodu odnosno korisnici su dobili potpuno novi uređaj.

Takvi uređaji najčešće imaju potpuno novo kućište, mijenja im se i baterija ukoliko nije u najboljoj kondiciji, a popravlja se i prethodno uočeni kvar. Kompletan članak objavit ćemo sutra na Smartlife.hr.

Do tada prvi isprobajte nove funkcionalnosti koje će WhatsApp tek omogućiti u skoroj budućnosti. Lijepe i njegovane bit ćete i bez odlaska u salon, uz nano Crystal injektor. Tržište računala je dobilo zamah u prvoj polovici 2021. godine, provjerite koliko te tko su vladari tržišta.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI