RETRO

AKO VAS PUCA NOSTALGIJA Maska za iPhone koja glumi stari mobitel s antenom

Autor Igor Martić

U današnjem svijetu nije teško biti originalan, sve se nalazi oko vas pa tako i zaštitna maska koja će vam osigurati primjetnost na svakom koraku

Izvor: Aliexpress

Zaštitna maska na pametnim telefonima postaje nerazdvojni dio ne samo zbog svoje zaštitne svrhe nego i vizualne, uz koji se možete izraziti i privući pozornost. Kad bi netko pitao koliko različitih modela maski postoji u svijetu, vjerojatno taj odgovor ne zna nitko, ali se zna da ih ima na tisuće (tisuća).

Ako ste retro tip, ali volite iPhone, zašto ne biste spojili sve u jedno kupnjom zaštitne maskice koja podsjeća na one stare mobitele s tipkama, antenom i malim ekranom. Model koji vidite na vašem ekranu namijenjen je većem broju iPhone modela, od iPhone 6 koji je predstavljen prije sedam godina pa do svih novijih.

3D maska u obliku klasičnog mobitela je izrađena od mekanog silikona, nudi zaštitu kućišta telefona u slučaju pada na tvrdu površinu, a zaštitit će uređaj i od prašine. Vaš noviji model iPhone je već tvornički zaštićen od vode. Ako se pitate koju boju odabrati, savjetujemo i crnu i pink.

Moći ćete birati boju prema svojem raspoloženju, a uz boju telefona prilagodite i boju svojih noktiju torbice i cipela. Bit ćete totalno cool. Cijena je prava sitnica - 30-ak kuna.