LICE

VODOOTPORNA ELEKTRIČNA ČETKA Za potpunu čistoću lica

Autor Dijana Kaćanski

U bilo kojim ste godinama i bilo koju kozmetiku koristile najbitnije je prije počinka kvalitetno očistiti lice

Izvor: Andrea Obzerova / Alamy / Alamy / Profimedia

Svaka pripadnica ljepšeg spola zna da je čišćenje lica jako bitan element u njezi kože lica pa je pametno svoju večernju i jutarnju rutinu podignuti na novu razinu.

Čišćenje lica neophodno je prvenstveno zbog uklanjanja svih ostataka kozmetike, raznih bakterija i ostalih nakupina pa dobro očišćena koža dulje zadržava svjež i mladenački izgled, a ukoliko čistoća nije potpuna nečistoće mogu ući u dublje slojeve kože i začepiti pore.

Izvor: amazon

Razne nečistoće mogu dovesti i do nastanka upala koje ako se na vrijeme ne tretiraju mogu dovesti do ozbiljnijih problema, neravnoteži u hidrataciji i cijelom nizu promjena koje ne pogoduju lijepoj koži.

Ako je vaše lice problematično ili čisto i nahranjeno, svakako pokušajte vašu rutinu čišćenja dovesti na viši nivo pa razmislite o nabavci električne četke za čišćenje lica pogodne za sve tipove kože, uključujući i osjetljivu po cijeni oko 35 eura.

Izvor: amazon

Ovaj potpuno vodootporan uređaj ima tri nastavka – meku, osjetljivu i silikonsku glavu za učinkovito uklanjanje svih nečistoća i poticanje cirkulacije krvi te dvostranu okretljivost, istovremeno se okreće i lijevo i desno.

Čistoći će doprinijeti i četiri nivoa brzine, prvi se odvija u smjeru naprijed uz malu brzinu, drugi isto naprijed s povećanom brzinom dok treći nivo ima malu brzinu i obrnuti smjer, a četvrti veću brzinu i obrnuti smjer pa je za različita područja potrebno uskladiti brzinu i mijenjati nastavke.

Kako je potpuno vodootporna, jednostavna je za korištenje, a nastavci se nakon upotrebe jednostavno operu pod mlazom vode i suše na zraku dok se punjenje u trajanju od 2 do 3 sata odvija putem stajaće baze i može trajati do 20 dana pa nema razloga da vaše lice ne bude čisto i zdravo te zrači ljepotom.