LICE

TRETIRAJTE LICE RADIOFREKVENCIJOM I izgledajte mlađe

Autor Dijana Kaćanski

Ukoliko na svom licu vidite nesavršenosti, a koža djeluje kao da je podlegla gravitaciji učinite nešto za sebe

Izvor: Iuliia Nemchinova / Alamy / Alamy / Profimedia

Jesen sa svojim nižim temperaturama pravo su vrijeme za početak djelovanja na kožu lica koje će dovesti do kvalitativnih promjena poput elastične i glatke kože te konačno do mlađeg izgleda.

Mlađi izgled može se postići na više načina, a jedan od efikasnijih načina osim kirurške intervencije je radiofrekvencija lica koja bi zbog svoje popularnosti i efikasnih rezultata mogla zamijeniti čak i botoks.

Izvor: Aliexpress

Budući je ovaj tretman koji koristi val elektrona koji uzrokuje zagrijavanje tkiva i stimulira obnovu kolagena na prirodni način te čini kožu mlađom i ljepšom prikladan za sve vrste kože, idealan je za individualnu primjenu.

Ukoliko je vaše koža lica opuštena, pomalo neelastična i potrebna joj je obnova razmislite pametno i nabavite uređaj za podizanje lica i učvršćivanje kože s cijenom oko 176 američkih dolara.

Izvor: Aliexpress

Kroz redovne tretmane radiofrekvencije lica doći će do smanjivanja opuštene kože, podignut će se linije lica i vrata, koža će postati elastičnija i smanjit će se postojeće linije i bore, a sve to stimulacijom elastina koji potiče proizvodnju kolagena te će tako koža biti pomlađena i ljepša.

Ovaj radiofrekventni uređaj pretvara električnu energiju u toplinsku te prodire duboko u slojeve kože i na taj način potiče proizvodnju kolagena te tako postiže dobre efekte, a za najbolje rezultate uređaj se mora koristiti s vodljivim gelom.

Najbolje efekte moguće je postići uz 3 razine energetskog tretmana i za samo 10 minuta koji će imati učinak kao beauty SPA.

Prije djelovanja lice je potrebno očistiti i osušiti, nanijeti vodljivi gel na područje tretiranja, odrediti razinu energije i vrijeme djelovanja, a zatim kružnim pokretima pomicati ručicu prema uputama. Ukoliko je potrebno gel se nanosi nakon upijanja u toku djelovanja dok se nakon tretmana obriše preostali gel i nanese hidratantna maska.

S tretmanima se ne smije pretjerivati, koristiti ih treba do 3 puta tjedno, a već nakon prvog će biti vidljive promjene pa će dugoročno koža lica i vrata postati čvršća i elastičnija te će vas učiniti mlađom i ljepšom.