ČIŠĆENJE LICA

DVOSTRUKE VIBRACIJE „KRAFNICE” Za učinkovite rezultate

Autor Dijana Kaćanski

Osnova svake njege počinje s kvalitetnim čišćenjem lica, sada to možete učiniti putem zanimljivog uređaja

Izvor: Piotr Marcinski / Panthermedia / Profimedia

Kako bi čišćenje lica od šminke i ostalih nečistoća učinile učinkovitim pripadnice ljepšeg spola koriste različite proizvode poput uljnih preparata, gelova, pjena i krema za čišćenje i to je već postala uobičajena rutina.

Povremeno dubinsko čišćenje lica dame često potraže u kozmetičkim salonima ili ga same obave uz pomoć čistila za tu namjenu kako bi kožu očistile od nakupljenih mrtvih stanica i drugih nečistoća.

Izvor: Aliexpress

Želite li na pametan način učiniti kožu svog lica potpuno čistom možete probati Xiaomi Doco uređaj za čišćenje.

Ovaj instrument ružičaste boje u obliku popularnih donut krafnica radi na principu dvostrukih vibracija kojima djeluje na kožu lica i nanesen preparat za čišćenje.

Kombinacija kvalitetnih mekanih silikonskih ispupčenja i unutrašnjeg prstena od ružičastog metala čine ovaj proizvod nježnim i ženstvenim, a ujedno i praktičnim.

Izvor: Aliexpress

Na uređaju se nalaze silikonska ispupčenja različitih veličina, nježnije se nalaze na prednjem dijelu i služe za čišćenje nježne površine lica dok su bliže rubovima šira ispupčenja prikladna za grublje dijelove kože.

Uređaj je vodootporan, a nakon jednog punjenja baterije uz korištenje svaka dva dana standardnim načinom u trajanju od jedne minute može vam trajati do otprilike šest mjeseci.

Kako je malih dimenzija, promjer iznosi 8,6 centimetara i težina mu je 106 grama, pogodan je za nošenje bilo gdje, a uz redovitu upotrebu osigurat će dubinsku čistoću te lijepo i blistavo lice.