LJEPŠA KOŽA

PROTIV CELULITA Uz vakuumski uređaj s infracrvenom toplinom

Autor Dijana Kaćanski

Iako je prošlo vrijeme toplih dana, obratite pažnju na njegu tijela i zatezanje kože s anticelulitnim učinkom

Izvor: Konrad Bak / Alamy / Profimedia

Naslagu masnog tkiva s karakterističnim čvorićima i udubljenjima, a ima ga gotovo svaka pripadnica ljepšeg spola na stražnjici, nogama, trbuhu i nadlakticama, nazivamo celulit.

Ovaj se izraz prvi put pojavio 1920. godine i od tada se često spominje u časopisima, uglavnom za žene budući su one puno sklonije ovoj pojavi od muškaraca.

Izvor: amazon

Kao najčešći uzrok ovih naslaga spominje se neredovita i nezdrava ishrana, nedovoljno sna i stresni način života pa je preporuka svim damama da pametnom promjenom načina života poboljšaju stanje svoje kože.

A kako bi za svoju kožu učinile više čak i u ovim hladnijim danima razmislite o nabavci uređaja anticelulitni masažer koji djeluje protiv celulita i izgleda narančine kore kroz kombiniranje vakuumske masaže i infracrvene topline dok se kupiranjem postižu još bolji rezultati.

Izvor: amazon

Korištenjem hladne glave nekoliko minuta nakon svakog tretmana doprinijet će nježnom smirivanju kože dok će tri razine intenziteta i tri izmjenjive glave koje se prilagođavaju bilo kojem dijelu tijela pridonijeti glatkoj koži.

Ergonomski dizajn prilagođen je sigurnom i ugodnom radu, uređaj se puni putem USB kabela, u kompletu se nalazi i 20 zamjenjivih filtera, a zbog malih dimenzija uređaj se može nositi čak i na put.

Nakon tretmana ovim uređajem koža će postati vidljivo glatkija i dobit će na čvrstini, a kako masažerom možete tretirati cijelo tijelo, od ruku, nogu, trbuha, do bedara i stražnjice, uz zdraviji izgled, koža će biti još ljepša.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI