POMLAĐIVANJE

IZGLEDAJTE LIJEPO I ZDRAVO Bez odlaska u kozmetički salon

Autor Dijana Kaćanski

S promjenom godišnjeg doba treba učiniti brojne promjene u njezi lica, možemo vam pomoći

Izvor: Aliexpress

Nakon toplog ljeta na licu gotovo svake pripadnice ljepšeg spola možemo uočiti brojne promjene poput suhoće kože i dehidracije, a nije rijetka pojava da dolazi i do pogoršanja kože lica zbog pigmentacijskih mrlja.

Često se zbog ljetnog izlaganja lica suncu i utjecaju mora na sve prije navedeno nadovezuje i pojava akni, a kako bi koža lica opet postala meka, elastična i bez pigmentacijskih mrlja, potrebno je provesti određene tretmane.

Izvor: Aliexpress

Tretmane koji će licu podariti vlažnost, tonirati ga i dati mu elastičnost i mekoću možete obaviti u kozmetičkim salonima, a pametan prijedlog bi bio nabaviti masažer za pomlađivanje i ljepotu po cijeni oko 102 američka dolara.

Ovaj višenamjenski masažer za lice koristi radiofrekvenciju, EMS i posjeduje 4 masažne glave koje oponašaju masažu prstima. Ergonomski dizajn masažnih glava idealan je za prakticiranje samomasaže dok fototerapija pomaže kod svih problema na koži lica.

Izvor: Aliexpress

Klinički je ispitano da žuta boja pomaže u borbi protiv znakova starenja, crvena boja zaslužna je za učvršćivanje i zatezanje kože, plava boja djeluje na poboljšanje kože koja je suha i gruba dok je za izbjeljivanje oštećenih dijelova kože zaslužna ružičasta, a blještavo ružičasta za apsorpciju preparativne kozmetike.

Jedinstvena EMS mikro funkcija potiče proizvodnju kolagena i čini mišiće lica zategnutijim pa ovaj uređaj svojim djelovanjem poboljšava kožu i čini bore manje vidljivim, a lice postaje glatko i sjajno.

Radiofrekvencijska tehnologija djeluje na dublje slojeve kože te pomoću topline djeluje na preoblikovanje postojećeg i stvaranje novog kolagena koji pridonose glatkoći i boljoj teksturi kože lica.

Preporučeno korištenje ovog masažera je 2 do 3 puta tjedno, prije masaže potrebno je na lice umasirati kremu ili esenciju, a jednostavnu upotrebu prati automatsko isključivanje nakon 10 minuta masiranja.

Masažer je bežični i puni se pomoću USB-a, lagan je i praktičan za korištenje kod kuće, ali i na putovanju pa je idealan za dodatni sjaj i još više ljepote.