ROBOT

STVARNO VAM JE NEOPHODAN Svaki dan kad idete u dućan

Autor Dijana Kaćanski

Svakodnevni odlasci u trgovine znaju biti dosadni, a još više naporni zbog nošenja namirnica, imamo rješenje

Izvor: Piaggio Fast Forward / Ferrari / Profimedia

Zamislite da vas svaki put kad idete u trgovinu namirnicama ili na tržnicu prati vaš nosač torbi i raznih vrećica te više ne morate punih ruku prema kući.

Svaka pripadnica ženskog spola zna kako naporno može biti nošenje brojnih namirnica u vrećicama ili torbama i koliko to može biti teško ženama u srednjim ili poznijim godinama.

Zato je dobra vijest za sve dame da je predstavljen pametan robot za nošenje namirnica koji prati svog vlasnika kući baš poput vjernog psića.

Izvor: Piaggio Fast Forward / Ferrari / Profimedia

Mali robot na kotačima GitaMini nova je verzija uređaja Gita iza koje stoji Piaggio Fast Forward, dio poznate talijanske tvrtke za proizvodnju skutera Piaggio.

Osobni pratitelj i pomagač GitaMini težak je 12,5 kilograma i s nešto više od 16 litara zapremine može prema podacima proizvođača nositi hranu koju prosječno konzumira jedna osoba u toku pet dana, a to bi za obitelj s četiri člana iznosilo malo više od dnevne potrebe obitelji.

Osim što će biti velika pomoć svakoj domaćici, ovaj simpatični robot pročišćenog dizajna i živo žute boje privlačit će poglede znatiželjnika i izvrsno se uklopiti uz svaki moderni urbani stil vlasnice koja voli praktičnost i ljepotu.