LICE

ELEKTRIČNI ČISTAČ PORA Učinit će vaše lice čišćim i ljepšim

Autor Dijana Kaćanski

Osnova svakog lijepog i njegovanog lica leži prvenstveno u potpunom i adekvatnom čišćenju lica, imamo rješenje

Izvor: Aliexpress

Svaka pripadnica ljepšeg spola zna od kakve je važnosti imati potpuno čisto lice pa se u tu svrhu potroši dosta novca na skupa sredstva za čišćenje ili na česte odlaske kod kozmetičara.

Proširene pore su jedna od najčešćih pojava s kojom se susreće veliki broj žena, a uzrok može biti genetske prirode, hormonalni poremećaji, posebna razdoblja poput puberteta ili menopauze, isušivanje kože prekomjernim sunčanjem, pušenjem i prejakim sredstvima za čišćenje kao i neadekvatna dekorativna kozmetika.

Izvor: Aliexpress

Neprivlačne proširene pore su ustvari kanali na koži putem kojih na površinu izlazi masnoća lojnih žlijezda, a ukoliko se one nedovoljnim čišćenjem začepe, to je plodno tlo za razvoj mitesera i akni.

Iako na suzbijanje proširenih pora treba uložiti vrijeme i novac, rješavanje ovog problema nije stvar medicine već je to više kozmetički problem.

Ukoliko i vi spadate u veliku skupinu dama s ovim problemom razmislite o pametnom ulaganju u Xiaomi Meishi čistač pora s cijenom oko 37 američkih dolara i pokušajte to riješiti na jednostavan način u svom domu.

Pomoću ovog uređaja potpuno očistite pore zahvaljujući precizno uvećanoj slici na vašem pametnom telefonu i preventivno djelujte na pojavu akni i mitesera.

Izvor: Aliexpress

Uz aplikaciju na telefonu i 10 puta uvećanim makro-zumiranjem prikazati će se dio vaše kože u realnom vremenu dok usmjeravate čistač i on precizno uklanja začepljenja pora te to dovodi do uklanjanja akni bez ožiljaka i kroz određeno vrijeme do smanjenja stvaranja novih akni.

Čistač pora u obliku olovke u sebi ima integrirano endoskopsko povećalo koje podržava inteligentno vizualno praćenje i uz milijun piksela na ekranu se može vidjeti prikaz velike razlučivosti koji pomaže u preciznom čišćenju svake pore.

Uređaj je izrađen od izdržljivog nehrđajućeg materijala koji je higijenski siguran dok se preporučuje dezinficiranje alkoholom.

Uz 50 minuta jednog punjenja baterije, a uređaj je preporučljivo koristiti jednom tjedno po 10 minuta te tako može trajati oko 45 dana prije ponovnog punjenja.

Čistač pora je posve lagan i dugačak 14 cm pa izgledom podsjeća na kemijsku olovku te ga je lako nositi bilo gdje, a njegova korist u čišćenju pora je velika pa probajte ovaj proizvod i zauvijek se riješite akni i proširenih pora i izgledajte lijepo.