PARTY PRIPREME

LED naočale povezane s Bluetoothom za jesen s puno zabave

Autor Dijana Kaćanski

Na kraju toplog ljetnog razdoblja počinju dogovori za koncerte, izlaske i zabave, istaknite svoj stil

Izvor: amazon

Kasno ljeto i početak jeseni pravo je vrijeme za pripreme novih aktivnosti i početak sezone ludih zabava.

Bilo da je riječ o koncertima, zabavama na otvorenom ispunjenih dobrom glazbom ili svjetlosnim predstavama pripadnice ljepšeg spola žele biti jedinstvene i istaknuti svoju ljepotu i stil.

Izvor: amazon

Na puno načina možete skrenuti pažnju na sebe. Atraktivnom odjećom, ekstravagantnim dodacima ili neobičnom frizurom koja se ističe i na daljinu možete privući pažnju, ali za isticanje vaše jedinstvene pojave treba vam ipak nešto više.

Pravo uzbuđenje će vam donijeti pametna odluka o nabavci posebnih LED naočala koje su povezane s Bluetoothom i cijenom oko 26 eura, a pružit će vam pravo isticanje u mnoštvu.

Izvor: amazon

Ove posebne naočale kao stvorene za isticanje moraju biti povezane s mobilnim telefonom i aplikacijom putem Bluetootha i na taj način možete izabrati dvije mogućnosti – statičku i dinamičku.

Možete odabrati između 11 vrsta animacija i 10 slika, a ukoliko želite pokazati svoju kreativnost učinite to uz pomoć tri vrste opcija olovke.

Osim odabrane ili kreirane animacije na velikim glazbenim zabavama izaberite ritam koji treperi vanjskim zvukom ili glazbom, a način rada odaberite prema raspoloženju ili vrsti zabave.

Naočale koriste 200 LED kuglica koje svijetle i imaju veliku snagu, a ujedno štede energiju i izdržljive su.

Omiljene animacije moguće je promijeniti i pritiskom na gumb na držaču naočala pa će vam ovaj blješteći dodatak pružiti veliki užitak i istaknuti vas i vašu domišljatost na predstojećim koncertima i zabavama.