ZDRAVLJE I DIZAJN

SVE U JEDNOM UREĐAJU: Pročišćivač zraka, stolić za kavu, punjač i stolna lampa

Autor Krunoslav Ćosić

Na fotografijama donosimo atmosferu s predstavljanja pročišćivača zraka u uglednoj trgovini namještaja ELIZ Group u Taipeiju

Izvor: LG

Postoje uređaji koji unose više stila i pogodnosti u svakodnevni život, a jedan takav je LG PuriCare AeroFurniture koji uz dobar dizajn donosi razne scenarije te tako pružiti nezaboravno iskustvo.

Tri elegantne boje LG PuriCare AeroFurniturea neprimjetno su integrirane u različite kućne postavke pokazujući njegovu sposobnost da se bez napora uklopi u različita okruženja, od dnevnog boravka do spavaće sobe.

Ilustrativni scenarij 'prije i poslije' pomno je osmišljen kako bi prikazao atribute LG PuriCare AeroFurniture koji štede prostor. Scena 'prije' sadržavala je niz pojedinačnih predmeta uključujući samostalni pročišćivač zraka, stolić za kavu, punjač i stolnu lampu.

Izvor: LG

Kroz scenu 'poslije' ističe se višenamjenska snaga uređaja eliminirajući potrebu za zasebnim namještajem i naglašavajući njegov prostorno učinkovit dizajn. Spajanjem estetike i koncepata štedi se prostor kao odgovor na prevladavajući trend malog namještaja na tajvanskom tržištu.

Izvor: LG

Postižući savršenu ravnotežu između funkcionalnosti i naprednog dizajna ovaj napredni pročišćivač zraka omogućuje visokokvalitetnim kućanskim uređajima da uzdignu umjetnost življenja temeljenu na načelima minimalizma.

Pristup kombinira pročišćivač zraka, bežični punjač i šik stolić za kavu u visokokvalitetno, sve-u-jednom rješenje čime se štedi dragocjeni životni prostor dok se praktičnost podiže na višu razinu.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI