RADI DVA SATA

WYBOT: Robotski čistač bazena na solarnu energiju

Autor Ivan Vukić

Uživajte u čistom bazenu, a posao čišćenja tijekom cijelog ljeta obavljati će robot

Izvor: Kickstarter

Uz uživanje u bazenu pored kuće postoji i ona druga strana – bazen je potrebno čistiti. Pomoći će vam Wybot s novim pametnim načinom čišćenja. S punjenjem na solarni panel nikada ga ne morate vaditi iz svog bazena kako biste ga napunili.

Štoviše, može biti spojen na internet putem WiFi-ja cijelo vrijeme. Omogućuje postavljanje vremenskih ciklusa čišćenja putem pametne aplikacije. Wybot M1 Ultra podržava odabir različitih metoda čišćenja i rezerviranje vremena rada.

Zahvaljujući aplikaciji Wybot Smart APP, preciznom žiroskopu i raznim senzorima (uključujući detektor sučelja, senzore dubine i temperature) M1 Ultra ima mogućnost pronalaženja optimalnog puta čišćenja prema obliku i veličini bazena pomoću višestrukog algoritma spajanja senzora.

Izvor: Kickstarter

Izvor: Kickstarter

Nikad više ne brinite o kabelima za punjenje. Opremljen solarnom ćelijom Wybot M1 Ultra pokrit će više područja nego ikad prije. Također podržava magnetsko punjenje. S napunjenom baterijom kapaciteta 6400 mAh podržava 2 sata rada. Funkcionalan je na dubini do četiri metra.

Wybot M1 Ultra je pogodan za sve vrste oblika, a masa mu je 14 kilograma. Može doseći pokrivenost čišćenja od 200 m2 i protok od 15.000 l/h. Odvodne čepove i druge neravnine na podu ili zidu bazena može biti riješiti zbog podržane funkcije svladavanja prepreka. Uhvatit će svu prljavštinu i ostatke vrhunskim sustavom filtriranja. Obično ćete košaru filtra morati čistiti samo jednom tjedno.

Izvor: Kickstarter

Opremljen trostrukim pogonskim motorima i motorom bez četkica, Wybot M1 Ultra je pouzdan i stabilan za rad. Može se kontrolirati i nadograđivati daljinski putem Wi-Fi-ja te podržava glasovno upravljanje uz Google Assistant i Amazon Alexa.

Cijena za Wybot M1 Ultra bit će 1599 dolara, a u tijeku je Kickstarter kampanja prikupljanja novca te se može unaprijed naručiti uz popust od 62 posto tako da ćete ga moći kupiti za 599 USD, a isporuke startaju od svibnja 2023. godine.

WYBOT M1 Ultra-Solar Powered Smart Robotic Pool Cleaner
Izvor: Youtube