TENISAČ NA ZVUČNIKU

UZ LEGENDARNI GLAS: Vozite se s Rogerom Federerom

Autor Igor Martić

Roger Federer je osvojio mnoge titule, a sad bi mogao osvojiti vaše uši i vaše srce

Izvor: Google Play Store

Rogerov glas čut ćete pri korištenju aplikacije za navigaciju Waze. Glasovna navigacija dostupna je na engleskom, francuskom i njemačkom jeziku. Tko zna, možda nešto od te poznate švicarske točnosti pređe i na vas te na vrijeme dođete na odredište svaki put kad negdje krenete.

Vi ćete u vožnji preuzeti volan, a Roger će upravljati uputama i birati najbolju rutu. Dok budete navigirali on će upozoravati na opasnosti ispred vas. Pogriješite li na nekom skretanju on će vas informirati s glasovnim uputama poput: "Okreni se polukružno. Hej, čak i prvaci mogu zabrljati."

Izvor: Google

Ukoliko nailazite na veliku prometu gužvu Roger će to najaviti prijedlogom da se zaustavite i odaberete novu rutu. Bit će tu i šaljivih uputa poput prijedloga za obući novu košulju.

Iskustvo Rogera Federera bit će povezano s vozilom i raspoloženjem. Ažurirajte svoje raspoloženje na Victorious kako biste prihvatili životni stil šampiona i odaberite između automobila inspiriranih njegovom ljubavlju prema Mercedesovim modelima: Rogerov stilski SUV G-klase ili elegantni kabriolet Maybach S-klase.

Ovo je iskustvo dostupno globalno s glasovnom navigacijom na engleskom, francuskom i njemačkom jeziku. Provjerite imate li najnoviju verziju Wazea i idite na lijevi izbornik svoje aplikacije kako biste potražili banner Rogera Federera.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI