BESPLATNO

KAD VAS GURNU NA GRANICU OPSTANKA Epic Games poklanja igru Frostpunk

Autor Smartlife

Iskoristite priliku i otkrijte što ste sve sposobni učiniti u trenutku opstanka

Izvor: 11 bit studios

Epic Games poklanja Frostpunk igru, koja inače košta 30 dolara, a na sniženju su i svi DLC-ovi dok je Season Pass snižen na 20 dolara. Frostpunk je igra preživljavanja na ostacima planeta okovanog snijegom i zimom.

Vaš je zadatak izgraditi posljednju utvrdu ljudi, voditi ju i razvijati tako da svima bude toplo, da nitko ne bude gladan, ali i da svi budu zadovoljni. Naravno, kako utvrda raste tako se kompliciraju i vaši zadaci, a s njima i način igranja postaje kompleksniji, ali i daleko interesantniji. Kao vladaru posljednje ljudske utvrde vaš je zadatak da svi prežive i opstanu usprkos svemu.

Igra zahtijeva 8 GB RAM i 8 GB memorije, GeForce 970, Radeon RX 580 ili sličnu grafiku s 4 GB video RAM-a i minimalno dual-core procesor na 3,2 GHz. Frostpunk je dobio odlične ocjene kritike i igrača - 84/100 - i ako ste fan survival žanra i strateških igara ovo je pravi naslov za vas.

Igra Frostpunk je besplatna za svae računala do 10. lipnja kad će EPIC pokloniti novu igru i to će i taj put biti naslov iznenađenja.

Frostpunk | Official Launch Trailer
Izvor: Youtube