GRATIS IGRA

SALT AND SANCTUARY Besplatna video igra pred sam kraj godine

Autor Smartlife

Valovi su ga izbacili na obalu bezimenog otoka, nakon što pobijedi čudovište

Izvor: Steam

Salt and Sanctuary inače košta oko 16 eura, a video igra je besplatno dostupna samo do 30. prosinca 2021. u 17 sati.

Igrač Salt and Sanctuary igru počinje skoro potpuno praznih ruku – osim nekoliko vještina, koje dobije s klasom koju izabere i par uvodnih rečenica, nema ništa drugo. Nakon što pobijedi u borbi s čudovištem koje kao da je izašlo iz Lavkraftovog horora te preživi brodolom, valovi ga izbacuju na obalu otoka bez imena.

Izvor: Steam

Cilj nikada nije jasno naznačen pa je odmah jasno da je junak tu da istražuje i otkriva i tako dođe do smisla misije. Svijet u igri Salt and Sanctuary izgleda puno veći nego što vam se čini, a najviše zbog nedostatka komunikacije s drugima.

Kako bi saznao što se dogodilo igrač mora uložiti napor. Jedva da postoji netko tko će mu otkriti tajne i dati zadatke. Na putu će sussresti tek nekoliko likova koji ne sudjeluju u igri (NPC) pa će s njima moći prodiskutirati o povijesti svijeta u kojem se zatekao, nakon čega može nešto i saznati.

Misterij igri dodaje sloj koji izaziva osjećaj zadovoljstva i pojačava avanturu jer izgleda kao da nitko nikada prije nije kročio na ovaj izgubljeni otok.

Salt and Sanctuary - Currents Trailer | PS4, PS Vita
Izvor: Youtube