6 novih tarifa

NOVE TARIFE: Ako ste štedljivi uživat ćete u idućem mjesecu

Autor Krunoslav Ćosić

U zagrebačkom tramvaju saznali smo sve o novim tarifama iz Tomata

Izvor: Marko Lopac/marko.lopac@qmail.com

Nives Celzijus, Ida Prester, Dalibor Petko i Miro Čabraja bili su putnici posebne ZET-ove tramvajske linije Tomato koja je od Zapadnog kolodvora do Kvatrića napravila krug po Zagrebu, a uz vozača tramvaja glavni je u tramvaju bio Mario Petreković, zadužen za dobro raspoloženje.

Što donose nove tarife iz Tomata saznali smo od Monike Majstorović, direktorice marketinga za privatne korisnike u A1 Hrvatska. Uz novu krilaticu „Ne zanima nas što radiš sa svojim Tomato jedinicama“ saznali smo kako se od sada sve nepotrošene jedinice iz Tomato tarifa prenose u sljedeći mjesec.

Izvor: A1 Hrvatska

Zadržan je popularni koncept jedinica uključenih u tarife, koje su se pokazale glavnim razlogom za izbor brenda kod korisnika. To eliminira proces vaganja opcija raznih tarifa s unaprijed određenim paketima interneta, poziva i poruka pa korisnik jednostavno bira paket jedinica koje pokrivaju sve. Jedna jedinica jednaka je jednoj minuti poziva, jednoj SMS poruci ili jednom MB interneta. Sve tarife, i za prepaid i za postpad korisnike, nemaju ugovornu obavezu.

Tarife za pretplatnike

Taman velika, taman srednja i taman mala nazivi su novih tarifnih modela za pretplatnike. Taman velika sadrži 55.000 jedinica (18,90 eura), taman srednja za 14,90 eura omogućuje 35.000 jedinca dok najmanja taman mala sadrži 9000 i košta 9,90 eura.

Izvor: tomato

U sve tri tarife je uključeno surfanje na 5G mobilnoj mreži. Obračunska jedinica za pozive je 1 sekunda, za surfanje 10 KB, a naknade za uspostavu poziva nema. Kada se potroše sve jedinice iz tarife cijena 1 minute i 1 SMS-a iznosi 0,07 € (0,49 kn), a cijena 1 MB iznosi 0,01 € (0,05 kn).

Tarife za korisnike na bonove

Za prepaid korisnike koji će obnavljati svoj račun kupnjom prepaid (unaprijed plaćenog) bona tomato je pripremio nešto niže cijene i manje jedinica uključenih u tarife. Opti velika za 14,90 eura uključuje 17.000 jedinica, Opti srednja košta 9,90 eura i uključuje 7000 jedinica dok se za samo 4,90 eura dobije 2000 jedinica.

Izvor: tomato

Korisnici na bonove koji u Tomato prijeđu iz druge mobilne mreže u sljedećih će 12 mjeseci dodatno profitirati jer će svaki mjesec dobiti dodatnih 1000 jedinica. Svim novim korisnicima koji aktiviraju SIM karticu do 30. lipnja 2023. poklanjaju i 8.000 jedinica dobrodošlice na osnovnoj tarifi.