PROTIV ZMAJEVA

Isprobajte realističan, online rat u igri Total Battle: War Strategy

Autor Igor Martić

Pokažite svoje obrambene vojne vještine i taktičke poteze

Izvor: Totalbattle

Total Battle je taktička MMO strategija, na engleskom jeziku i prevedena na deset drugih jezika. Igra se stalno ažurira, s nedavno dodanim povijesnim epohama: od antičkog doba do srednjeg vijeka i zatim do doba raznih otkrića.

U Total Battle osvajajte i zapovijedajte kraljevstvima i dvorcima, zauzimajte utvrde i uživajte u ratnoj slavi u ovoj fantastičnoj RTS igrici. Vi ste ratni zapovjednik koji brani svoj teritorij i bori se protiv čudovišta, mađioničara i drugih neprijatelja. Morat ćete razviti jaku obranu tornja kako biste dobili posljednju bitku u srednjovjekovnoj strategiji.

Izvor: Totalbattle

Vaša vojna baza zahtijeva razvoj: u početku imate pristup katapultima i pješaštvu, a kasnije ćete imati pristup novim jedinicama: titanima, zmajevima, elementalima i do još mnogo toga. Vaše osnovne vještine graditelja definiraju budućnost igre; stoga dajte sve od sebe.

Odaberite svoju strategiju za upravljanje trupama u svojoj vojsci - svaka jedinica ima jedinstvene sposobnosti za rat protiv čudovišta i drugih igrača.

Pronađite jedinstvene interese na karti svijeta među pustinjama, šumama i planinskim lancima. Horde čudovišta, napušteni rudnici, zatvorene arene i kripte pune su blaga, ali ne pobjeđuje svaka strategija u ratu. Uz predanost, pažljivo planiranje i dobro upravljanje izgradit ćete snažno gospodarstvo.

Vaša je vojska ključna za pobjedničku strategiju. Imate različite vještine za najbolje snalaženje u različitim situacijama. Izradite svoju opremu i podignite svoje heroje na razinu kao u najboljim RPG igrama.

Najbolje je koristiti kombinaciju strategije i taktike za pobjedu u ratu: klanovi s članovima iz cijelog svijeta bore se za svoje snove. Pomozite svojim najbližim prijateljima i ostvarite postignuća zajedno u ovoj online igrici. Zauzimanje teritorija, penjanje na vrhove ljestvica rejtinga, a najviše od svega - podrška tisuća saveznika ostavit će vaš trag u povijesti.

Total Battle: War Strategy je dostupna za Android 4.1 i više te Appleove iOS 8.0 i više uređaje iPhone, iPod i iPod touch.

Izvor: Totalbattle

Izvor: Totalbattle