PLAŠITE LI SE?

RING OF PAIN: Besplatna video igra koju vrijedi isprobati

Autor Igor Martić

Igra je u Epic Games trgovini besplatna do 1. rujna 2022. pa požurite s preuzimanjem

Izvor: Epic Games

Uđite u Ring of Pain, alat za indeksiranje karata nalik roguelikeu. Svaki korak oko ringa je teška odluka. Ići na plijen ili zabiti nož u leđa jezivom užasu? Odaberite mudro svoju opremu kako biste preživjeli i otkrili tajne Prstena boli.

Single player strateška indie igra igra se onako kako vi želite - brzo ili sporo. Samo pazite gdje gazite jer se možete naći u zasjedi ili u nečemu još gorem. Zaronite u nasumično generirane prstenaste tamnice u kojima dolazite do susreta, a prethodno promatrajte i planirajte svoju rutu. Dok tražite, borite se i šuljate se na nove susrete prsten reagira na vaše radnje.

Izvor: Epic Games

Pogledajte ishod svojih izbora kako biste se mogli usredotočiti na odluke. Stvorenja spremna za erupciju emitiraju svoje akcije u neprijateljskom okruženju. Hoćete li pobjeći ili pronaći način da iskoristite tamnicu ne zaboravite da je pozicioniranje ključno za opstanak.

Promatrajte Prsten i smislite svoju strategiju. Učite, prilagodite se ili se suočite s propašću, glavna je stvar u igri Ring of Pain. Oponašatelji vam nude izbor za određenu cijenu. Uzmite ono što možete držati i napravite kombinaciju opreme s pasivnim moćima.

Izvor: Epic Games

Možda ćete morati biti brzi, s oštricom natopljenom kiselinom. Kupite svoj put do moći ili se prilagodite onom što sakupljate u ovim neumoljivim dubinama. Duboko u igri Ring of Pain otkrit ćete nove putove u nepoznato. Mjesta s novim prijateljima, moćnim plijenom i zagonetnom rimovanom predajom. Igru Ring of Pain možete besplatno preuzeti iz Epic Games trgovine do 1. rujna 2022.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI