ISKORISTITE PRILIKU

Vrijeme je za Rumbleverse - Boom Boxer Content Pack

Autor Krunoslav Ćosić

Visoko ocijenjena akcijska igra donosi zabavu u multiplayer načinu

Izvor: Epic Games

Rumbleverse je potpuno nova, besplatna igra Brawler Royale za 40 osoba u kojoj svatko može biti prvak. Igrate kao jedinstveni građanin Grapital Cityja dok se borite na svom putu do pobjede.

Prilagodite svog borca miješanjem i spajanjem stotina jedinstvenih predmeta i istaknite se iz gomile. Ispucajte se iz topa, bacite se na ulice i pripremite se za bacanje. Gdje ćete sletjeti ovisi o vama, ali oprez - iza svakog ugla i na vrhu najvišeg nebodera je kaos.

Izvor: Epic Games

Skačite s krova na krov i razbijajte sanduke tražeći oružje i nadogradnje. Svaki krug je nova prilika za otkrivanje novih poteza i pogodnosti koje će vam dati prednost u vašoj potrazi za slavom.

PC igra Rumbleverse u paketu Boom Boxer Content Pack donosi ekskluzivni set sa slušalicama za boks, boksačke rukavice, boksačku majicu bez rukava, gaćice za boks i tenisice za boks. Dostupna je i ekskluzivna pozadina i obrub naslovne kartice, uz 120 minuta igre Fame booster.

Izvor: Epic Games

Rumbleverse se igra na Windows 10 računalu sa 6 GB radne i 7 GB slobodne memorije na disku, uz minimalno Intel Core i5-3470 ili AMD FX-8350 procesor (preporuka je Intel Core i5-4570 ili AMD Ryzen 3 1300X, uz 8 GB RAM-a).

Za grafiku biste trebali imati minimalno NVIDIA GeForce GTX 650 Ti s 2 GB ili AMD Radeon HD 7790 s 2 GB, a preporuka je NVIDIA GeForce GTX 660 Ti s 2 GB ili AMD Radeon HD 7870 s 2 GB. Igra Rumbleverse je besplatna za preuzimanje s Epic Store trgovine do 25. kolovoza 2022.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI