PUCAJTE DO MILE VOLJE

Kakav ste tenkist isprobajte u igri War Machines: Tanks Battle Game

Autor Krunoslav Ćosić

S više od 100 milijuna preuzimanja besplatna igra je pravi hit

Izvor: Google Play Store

U video igri za pametne telefone War Machines: Tanks Battle Game možete igrati online s ukupno osam igrača. Dakle, borite se protiv maksimalno osam neprijateljskih tenkova. Organiziraju se tjedni ratovi klanova, a igra omogućuje korištenje najmoćnijih i najsmrtonosnijih ratnih strojeva.

U ovoj vojnoj igri radnja se vrti samo oko borbi s tenkovima, a tenkovi će vas podsjetiti na scene koje ste već vidjeli u filmovima Fury i The Beast of War. Cilj vam je uništiti što više tenkova prije nego li netko pogodi vas.

Izvor: Google Play Store

Izvor: Google Play Store

Svaka pobjeda koju ostvarite omogućuje nabavu novih dijelova za vaš tenk kako bi postao još moćniji i ubojitiji. Dostupni su i novi tenkovi koje možete otključati kroz samu igru. Naravno, novi tenk je moćniji od prethodnog.

Dostupni su i razni ukrasni predmeti kako biste personalizirali izgled vašeg tenka. Igra nudi jako dobru grafiku i izvrsnu kvalitetu zvuka, a upravljanje tenkom preko ekrana pametnog telefona je fluidno te omogućuje jednostavnu kontrolu. Igra War Machines: Tanks Battle Game je dostupna za iPhone, iPad i iPad touch (prosječna ocjena 4,7) i Android pametne telefone (prosječna ocjena 4,2).

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI