PRVO IZ TOPA

UZBUDLJIV TRENUTAK: Rumbleverse je dostupan za Xbox

Autor Igor Martić

Ova igra se bavi velikim borbama prsa u prsa, a u borbi možete koristiti sve čega se dohvatite

Izvor: xbox

Nakon ljeta testiranja i iščekivanja Rumbleverse je dostupan. Ako još niste imali priliku igrati ovaj novi brawler royale je besplatan za igranje i dostupan je upravo sada na Xbox One i Xbox Series X|S.

Rumbleverse je smješten u Grapital City, mjesto koje su izgradili prvaci kao spomenik slavnim tradicijama borbe u prsa. Svaki građanin ovog grada sanja o tome da bude posljednji koji će ostati u Rumbleu.

Rumbleverse Launch trailer
Izvor: Youtube

Ovo novo natjecateljsko iskustvo okuplja 40 igrača kako bi vidjeli tko je najbolji. Borba je divlja, a okruženje urnebesno smiješno. Vidjet ćete na što mislimo kada nekoga srušite s vrha zgrade na uglu ulica Jabrone i Pile Drive.

Ova igra se bavi velikim borbama prsa u prsa. Prvi korak u vašoj karijeri Rumblera je stvaranje jedinstvenog lika. Zatim ćete se probiti do Battle Barge kako bi vas ispucali iz topa. Letite zrakom i odaberite svoju zonu slijetanja na ulicama ili na vrhu bilo kojeg nebodera. Tražit ćete sanduke pune nadogradnji i oružja, razbijte ih i krenite u borbu s protivnicima.

Izvor: Samsung

Postoji mnogo izbora koje možete napraviti dok usavršavate svoj stil borbe. Gotovo sve na gradskim ulicama može poslužiti kao oružje. Ako nešto možete podići, možete to i baciti! Jurite od susjedstva do susjedstva u potrazi za borbom. Kombinirajte različite poteze i napade kako biste nokautirali svoje protivnike. Borbeni ring će se s vremenom smanjiti pa nemojte dopustiti da vam suci odbroje vrijeme.

Ako ste iskusan borac, Solo način je odličan način da uskočite u akciju i obračunate se sa svima ostalima u gradu. Ako biste radije naučili načine Rumblea vlastitim tempom, način rada Playground omogućuje vam istraživanje Grapital Cityja i provjeru različitih modula obuke razasutih po karti. Ako je igranje s prijateljem više vaš stil oformite se u tim i borite se jedan uz drugog. Prva sezona počinje sljedeći tjedan 18. kolovoza, s potpuno novim načinom otključavanja i rangiranja.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI