EPIC ČASTI

TANNENBERG: Istočni front od 1914. do 1918.

Autor Davor Dakić

Doživite autentičnu akciju iz Prvog svjetskog rata s raznim manevarskim bitkama

Izvor: Epic Games

Video igru Tannenberg mogu igrati maksimalno 64 igrača, a uz to što je multipplayer može se igrati i kao single player, iz prvog lica. Radnja se događa na istočnoj fronti. Zgrabite svoju pušku, uzmite u ruku sablju i držite plinsku masku blizu dok se pripremate sudjelovati u jednom od najznačajnijih sukoba u povijesti.

Akcijski shooter Tannenberg oživljava velike bitke na istočnom frontu u Prvom svjetskom ratu. 64 igrača se bore za kontrolu nad ključnim sektorima bojnog polja, a svako od njih nudi posebnu stratešku prednost. Ratovanje između Ruskog Carstva, Njemačke i njihovih saveznika nudi novo iskustvo za igrače, što će za ljubitelje povijesti biti odlična pucačina iz prvog lica.

Izvor: Epic Games

Postoji sedam momčadi, 50+ oružja, osam velikih mapa koje igračima daju taktičku slobodu i način igre za 64 igrača s potpunom podrškom za AI bot tako da možete doživjeti epske bitke u bilo kojem trenutku.

Autentičan FPS iz Prvog svjetskog rata

Ova se povijesna igra odvija na jezerima, šumama, planinama i snježnim ravnicama Istočne fronte - inspirirana je bitkom kod Tannenberga 1914. godine, jednom od najlegendarnijih bitaka za okruživanje u povijesti.

Izvor: Epic Games

Igrači će moći ovladati nizom autentično modelirane opreme koju su na teren donijeli ruski Frontovik i kozački odredi, poznati latvijski strijelci ili rumunjski pješački odred. Alternativno se mogu pridružiti Centralnim silama (Central Powers) i služiti u Austro-Ugarskoj K.u.K. jedinici, boriti se s njemačkim pješaštvom ili u bugarskom streljačkom vodu.

Manevarski način igre

Uzbudljivi način igre Maneuver odražava prirodu rata na Istočnom frontu dok se 64 igrača bore na velikim mapama gdje se ciljevi i borbene linije uvijek mijenjaju. Preživite smrtonosne bitke boreći se zajedno sa svojom četveročlanom ekipom i koristeći svoje prepoznatljive vještine. U igri postoji obilje povijesnih detalja uključujući karte temeljene na stvarnim bojnim poljima, realistično oružje iz Prvog svjetskog rata, autentične su uniforme, gledat ćete užasnu krv.

Izvor: Epic Games

Cijena za igru Tannenberg je 19,99 eura, ali je u Epic Games storeu besplatna do 28. srpnja 2022. do poslijepodnevnih sati. Za igranje igre iz 2017. godine na PC i Mac platformi potrebni su vam minimalno Windows 8 odnosno Mac OS 10.11, 4 GB radne i 8 GB na disku, uz Geforce GTX 960M ili Radeon HD 7750.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI