HRABRA RATNICA

Besplatna igra za vikend, ali i za cijelu godinu

Autor Ivan Vukić

Jotun: Valhalla Edition je rukom nacrtana akcijska istraživačka igra

Izvor: Epic Games

Igra je smještena u nordijskoj mitologiji. U Jotun: Valhalla Edition Thora je vikinška ratnica koja je umrla neslavnom smrću i mora se dokazati bogovima kako bi ušla u Valhallu. Morat ćete u ime Thore impresionirati bogove.

Istražite goleme regije nordijskog čistilišta kako biste pronašli rune za oslobađanje jotuna, divovskih nordijskih elementala. Borite se s njima koristeći samo svoju masivnu dvoručnu sjekiru, blagoslov bogova i svoje vještine!

Jotun: Valhalla Edition sadrži Valhalla Mode, ultimativnu bitku protiv još žešćih verzija Jotuna! Bit će to pravi izazov za one koji žele impresionirati bogove.

Izvor: Epic Games

Igra ima cijenu 14,99 eura, ali je do 19. svibnja 2022. Jotun: Valhalla Edition besplatna za preuzimanje iz Epic Games trgovine u kojoj morate imati samo otvoren korisnički račun. Thunder Lotus je ovu avanturističko-akcijsku Indie igru za Windows i Mac platforme predstavio u 2019. godini.

Kritika je igri Jotun: Valhalla Edition dala ocjenu 50%, ali neki igrači su igri dali ocjenu 8/10. Jedan od komentara je da je to “prekrasna animacija u kojoj se autentičan nordijski osjećaj poboljšava s impresivnom 2D akcijskom avanturom.”

Ako ćete igru igrati na Windows platformi računajte na minimum 8 GB prostora na disku, Windowsi mogu biti stariji (Windows 7), morate imati barem 4 GB radne memorije te 1,8-gigahercni procesor te Direct-X kompatibilnu grafičku karticu s najmanje 256 MB video memorije. Specifikacije za Mac računalo traže isti memorijski kapacitet, nešto više takta procesora (2,4 GHz) te Intel Iris 1536 grafiku.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI