TRILOGIJA

POSLJEDNJA PRILIKA ZA PREUZETI BESPLATNU IGRU Tri odlične Tomb Raider igre

Autor Smartlife

Epic Games časti po posljednji put u 2021. godini, nakon što su 15 dana davali besplatne igre

Izvor: Steam

Tri odlične Tomb Raider igre su besplatne do 6. siječnja 2021. Nakon uzbudljivih 14 dana i igara vrijednih 380 dolara, za petnaesti dan Epic je pripremio poslasticu – tri Tomb Raider igre: Tomb Raider GOTY, Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration i Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition ukupne vrijednosti 90 dolara, što sve zajedno iznosi čak 470 dolara, odnosno skoro 400 eura.

Petnaesti dan označava i kraj promocije i ova trilogija igara će biti besplatna za preuzimanje do 6. siječnja 2022. kada se Epic vraća na stari raspored – gratis po jedna igra tjedno, a već je najavljena sljedeća koja će biti besplatna od 6. do 13. siječnja - Gods Will Fall.

Sve tri Tomb Raider igre imaju odlične ocjene, a novi val ovih igara krenuo je 2013. godine kada je izašao prvi Tomb Raider da bismo 2016. godine vidjeli odličan nastavak nazvan Rise of the Tomb Raider i Shadow of the Tomb Raider 2018. godine.

Imajte na umu da sve video igre imaju PEGI 18 rejting, što znači da obiluju nasiljem, psovkama i sadržajem koji nije primjeren za maloljetnike. Sistemski zahtjevi rastu od prve do treće igre, ali računajte da ćete uživati u igrama s jačim Core i5, odnosno Core i7 procesorom, 8 ili više GB RAM-a i s grafikom poput GTX 1060 ili Radeon RX 580.

Tomb Raider

Prvi dio prati mladu Laru Croft koja istražuje intenzivnu priču o svom porijeklu i njenom usponu od mlade žene do avanturiste. Naoružana samo sirovim instinktima i sposobnošću da prijeđe granice ljudske izdržljivosti, Lara se mora boriti kako bi razotkrila mračnu povijest zaboravljenog otoka kako bi pobjegla iz njegovog nemilosrdnog držanja.

Tomb Raider Review (2013)
Izvor: Youtube

Rise of the Tomb Raider

U drugom dijelu Lara istražuje Croft imanje u novoj priči "Krvne veze" koje se treba obraniti od invazije zombija u "Larinoj noćnoj mori". Ubačen je kooperativni Ednurance način u kojem se možete igrati s prijateljima. Ovdje Lara otkriva drevnu misteriju koja joj stavlja metu na čelu, jer se miješa u poslove nemilosrdne organizacije poznate kao Triniti.

Nakon toga Lara lovi životinje kako bi napravila oružje i tragala za rijetkim resursima u gusto naseljenim ekosistemima. Igra obiluje gerilskom borbom i grobnicama, zaštitnim znakom Tomb Raider serijala.

Rise of the Tomb Raider Review
Izvor: Youtube

Shadow of the Tomb Raider

Treći dio je posljednje poglavlje Larinog porijekla. Od vas se traži da preživite i napredujete na najsmrtonosnijem mjestu na Zemlji, svladate neoprostivo okruženje džungle kako biste preživjeli i istražite podvodna okruženja ispunjena pukotinama i sustavima dubokih tunela. Nakon toga slijedi džungla u kojoj ste brojčano nadjačani, a džunglu morate iskoristiti u svoju korist.

Udarite iznenada i nestanite kao jaguar, koristite blato kao kamuflažu (kao Arnold Schwarzenegger u Predatoru). Pred vama su i mračne i brutalne grobnice, strašnije nego ikada ranije, pune izazova i smrtonosnih zagonetki.

Shadow of the Tomb Raider Review
Izvor: Youtube