LEGENDARNI BREND

KAD SE SPOJE DANCI I KOREJCI: Bang & Olufsen zvuk s LG televizorom

Autor Krunoslav Ćosić

Za vizualno-zvučno iskustvo kombiniraju se Micro LED zaslon i zvučnici Beolab 90

Izvor: LG

LG je u partnerstvu s danskom tvrtkom Bang & Olufsen unaprijedio zvuk televizora LG Magnit. Micro LED zaslon i Bang & Olufsenovi zvučnici Beolab 90 kombiniraju se kako bi pružili impresivna iskustva gledanja s velikim i realističnim slikama i snažnim, nijansiranim zvukom.

LG Magnit ima zaslon dijagonale od 136 inča, 4K UHD (3840 x 2160), frekvenciju osvježavanja od 120 Hz. LG-jevo Micro LED rješenje za dom ima zaslon bez okvira za impresivno iskustvo gledanja i čvrst, moderan aluminijski okvir sa završnim slojem od brušenog metala koji nadopunjuje svaki unutarnji dekor ili shemu boja.

Izvor: LG

LG je sebi dao zadatak pronaći zvučnog partnera koji može pružiti audio rješenje koje bi moglo parirati Magnitu u smislu ljepote dizajna i izvanrednih performansi. Bang & Olufsen – omiljen kod audiofila od 1925. – odmah je shvatio LG-jevu viziju za podizanjem iskustva kućnog kina i točno je znao koje bi od njegovih vrhunskih zvučnih rješenja najbolje nadopunilo LG Magnit: osebujni, dinamični Beolab 90.

Estetsko i akustično remek-djelo Beolab 90 može se pohvaliti ikoničnim dizajnom sa zakrivljenim drvenim bazama, nizom kutnih stranica prekrivenih elegantnom tkaninom i završnim detaljima od brušenog aluminija. Zapanjujući Beolab 90 nalazi se na vrhu Bang & Olufsen asortimana Beolab zvučnika, koji su svi kompatibilni s LG Magnitom.

Izvor: LG

Izvor: LG

Beolab 90 je podni zvučnik koji prilagođava izlaz prostoru u kojem se nalazi i vrsti zvuka koji reproducira. S 8200 W po zvučniku, 18 vrhunskih zvučnika, 14-kanalno ICE pojačalo snage 300 W i uz 4 kanala Heliox pojačala klase D od 1000 W Beolab 90 tvrtke Bang & Olufsen oživljava glazbu i zvučne zapise na način na koji malo koji zvučnik može.

LG Magnit sa zvučnicima Beolab 90 tvrtke Bang & Olufsen trenutno je izložen na međunarodnim lokacijama. Posjetitelji mogu doživjeti ovo uparivanje u LG Business Innovation Centeru u Dubaiju kao i u trgovini Bang & Olufsen u Rijadu u Saudijskoj Arabiji. Kombinacija će biti predstavljena i u Bang & Olufsen showroomu u Costa Mesi u Kaliforniji, od rujna.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI