PRILAGOĐEN SADRŽAJ

STIGAO JE MEDO: Novi tablet namijenjen samo za djecu

Autor Krunoslav Ćosić

Izgleda kao medo i djecu će razveseliti svojim sadržajem i korisnim dodatkom

Izvor: Krunoslav Ćosić

Rijetki su tableti namijenjeni primarno maloj djeci. Uz sve to, djeca tablete vole koristiti u različitim situacijama: dok jedu za stolom, u krevetu, na podu…

Iako se na svaki tablet može instalirati dječji sadržaj to zahtijeva vrijeme i kontrolu takvog sadržaja. Novi meanIT Tablet K20 Medo Kids uz Android 12 Go sadrži i posebno prilagođen sadržaj za djecu. Radi se o softveru iWawa s interaktivnim sadržajima i igrama.

Izvor: Krunoslav Ćosić

Izvor: Krunoslav Ćosić

Djeca korištenjem većeg broja aplikacija mogu trenirati svoj mozak, krenuti u prvo učenje, crtati i bojati po većem broju predložaka. Prednost iWawa softvera je što je zaštićen lozinkom tako da ga roditelji mogu kontrolirati s drugog uređaja, dok nisu kod kuće.

Veličina ekrana od 7 inča na meanIT Tablet K20 Medo Kids je idealna za djecu, s obzirom da to nije niti prevelika niti premala dijagonala. Ekran je uvučen u gumirano kućište smeđe-žute kombinacije pa ako padne manja je šansa da će se oštetiti razbiti.

Izvor: Krunoslav Ćosić

Izvor: Krunoslav Ćosić

Uz to, tablet je dodatno zaštićen od oštećenja jer medine uši služe kao amortizacija ako uređaj padne na tvrdu podlogu. Djeca na raspolaganju imaju dvije kamere, prednju i stražnju, kako bi mogla vježbati snimanje fotografija i videa.

Veliki plus ovom tabletu iz meanIT-a je sklopivi držač za vertikalnu poziciju koji omogućuje samostalno stajanje tableta na raznim površinama. Baterija od 3000 mAh potrajat će više sati, a u pakiranju dolazi kompletan punjač, što postaje sve rjeđi dodatak. Cijena za meanIT Tablet K20 Medo Kids je 89 eura.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI