Dom i zabava

Honor u Berlinu najavljuje 'Prihvaćanje povezane budućnosti'

Autor Krunoslav Ćosić

Embracing the Connected Future naziv je prezentacije koju će voditi prvi čovjek branda Honor

Izvor: Honor

Jedno od glavnih predavanja na predstojećem IFA sajmu u Berlinu je CEO-a Honora. George Zhao će 2. rujna od 17 sati govoriti o novoj povezanoj stvarnosti.

Pred nama je nova era povezivosti, uz 5G standard i sve veću dostupnost povezanih uređaja. George Zhao, izvršni direktor tvrtke Honor dotaknut će se teme o fluidnim granicama različitih usluga i u svom uvodnom izlaganju na IFA 2022 predstaviti novu strategiju tvrtke.

George Zhao, CEO, Honor
Izvor: Honor

Honor je od kraja 2020. godine samostalni brend, a nastup u Berlinu bit će prva samostalna Honorova izložbena aktivnost. Cilj brenda, koji je izrazito popularan i uspješan u Kini u posljednje vrijeme, je postati ikonski globalni tehnološki brend i stvoriti pametan svijet za sve putem svojih moćnih proizvoda i usluga.

Glavno izlaganje izvršnog direktora Georgea Zhaoa na sajmu IFA 2022 govorit će o tome kako Honor pokreće promjenu paradigme za rješenja za pametan život kako bi se omogućila interoperabilnost uređaja između pametnog telefona, tableta, računala i nosivih uređaja.

Tony Ran, predsjednik Honor Europe
Izvor: Honor

Tony Ran, predsjednik Honor Europe, podijelit će dodatne pojedinosti o tome kako potrošači u EU imaju koristi od novih Honorovih Smart Life proizvoda. S dosljednim fokusom na istraživanje i razvoj Honor je predan razvoju novih tehnologija.

"Oni su osmišljeni kako bi osnažili ljude diljem svijeta da nadiđu sebe i dali im slobodu da postignu i učine više", naglašava George Zhao kojeg ćemo i uživo pratiti na berlinskom sajmu, u paviljonu 22a, u dijelu Home & Entertainment (dom i zabava).

Prijenos iz Berlina moći će se pratiti preko Honorove web stranice i online preko YouTubea. IFA će se nakon prošlogodišnje pauze održati od 2. do 6. rujna 2022. U 2019. godini IFA sajam je posjetilo oko 238.000 posjetitelja.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI