MASAŽA TIJELA

UŽIVANJE BEZ GRAVITACIJE U SVEMIRSKOJ KAPSULI Od sada i kod kuće

Autor Dijana Kaćanski

S prvim jesenskim danima osjećate se umorno i sve vas boli pa ste se odlučile za potpunu masažu, imamo ideju

Izvor: Aliexpress

Dolaskom hladnijih dana počinju se javljati bolovi koji su tijekom ljeta i pod utjecajem sunčeve topline bili zatomljeni.

Često imate bolove u vratu, donjem dijelu leđa, bole vas ramena ili noge? Umorne se vratite kući s posla i osjećate se slomljeno? Trebale bi početi vježbati ili dogovoriti medicinsku masažu? Ili nemate volje ni za to?

Pokušajte učiniti najbolje za svoje tijelo i pametno prepustite stroju da misli i bude vaš osobni profesionalni maser uz stolicu za masažu koja za sada drži cijenu oko 2.800 američkih dolara.

Izvor: Aliexpress

Potpuno novim proizvodom simulirajte osjećaj bestežinskog stanja u svemiru, duboko se opustite i uživajte budući 140 centimetara duga tračnica omogućava masiranje svakog dijela vašeg tijela.

Inteligentni pokreti masaže s još više osjetljivosti i njihovom kontrolom reagiraju brže, bogatiji su pokretima, dvostruko točniji u pozicioniranju točke masaže i snažniji u detekciji problema.

Ova masažna stolica s pametnim čipom umjetne inteligencije djeluje uz pomoć vibracija, magnetizma, toplih obloga i tlaka zraka i brojnih tehnika poput tapkanja, istezanja, masaže, akupresure i gnječenja.

Izvor: Aliexpress

Kroz brojne senzore moguće je uočiti stanje tijela, pravilno namjestiti struk i leđa te odrediti optimalne akupunkturne točke za udobnost i otklanjanje umora. Posebno se može namjestiti pokrivenost leđa masažnim glavama i uživati u plutajućem dizajnu.

Pomoću daljinskog upravljača masažna stolica ima funkciju udobnog kauča i moguće je podesiti intenzitet masaže, za masažu ruku ugrađeni su jastuci za ruke, masaža stopala vrši se akupresurom pomoću kugličnih valjaka dok se masaža stražnjice obavlja vibracijom i masažom pomoću zračnog jastuka.

Osim luksuzne sveobuhvatne masaže, ova fotelja pomoću Bluetooth veze omogućuje uživanje u glazbi stereo i 3D surround zvuka.

Uz visinu 120, dužinu 148 i širinu 78 centimetara masažna fotelja svemirskog dizajna idealna je za potpuno opuštanje cijelog tijela, boljeg osjećaja, zdravijeg tijela i ljepote.