MASAŽA TIJELA

AKO VAS BOLE LEĐA Ne idite maseru, izmasirajte se sami

Autor Dijana Kaćanski

Promjena vremena uvijek donosi pitanje oko toga što odjenuti pa je bol u leđima česta pojava, ali ne brinite

Izvor: Aliexpress

Vrijeme se mijenja, temperatura po danu je znatno viša od noćne i to često vodi do prehlade ili boli u leđima. Ne želite piti lijekove pa je masaža pametno rješenje.

Puno radite sjedeći za kompjutorom i nakon toga osjećate bol u leđima? Ako želite riješiti svoj problem na jednostavan način, birajte masažu.

Izvor: Aliexpress

Stres kao posljedica užurbanog načina života često rezultira nedovoljnim kretanjem i bolovima, često u leđnom dijelu. Kretanje i pametna masaža idealan su izbor.

Masaža leđa kod profesionalnih masera je dobar način za otklanjanje boli, ali ukoliko nije u pitanju neki ozbiljniji problem i kućna masaža bi bila dovoljna. A kako je riječ o masaži leđa, samostalno masiranje ne bi bilo jednostavna stvar, osim ako ne nabavite električni masažni štap s cijenom od oko 52 američka dolara.

Izvor: Aliexpress

S prijenosnim malo zakrivljenim štapom za masažu moguće je bez problema izmasirati svoja leđa, a uz pomoć visoko frekventne vibracije ovaj uređaj će kvalitetno izmasirati cijelo tijelo te vam pružiti olakšanje.

Aparat sa 6 zamjenjivih masažnih nastavaka masira s 15 intenziteta masaže i na 15 načina masaže, a sve to tiho radi.

Možete koristiti nastavak za akupresurnu masažu prikladnu za masiranje prstiju, ramena i noge. Ovalni nastavak s brojnim završetcima koristi se za ramena i noge dok je za jaču masažu najpogodniji nastavak s izbočenim dijelom.

Izvor: Aliexpress

Nastavak poput polukugle najbolje djeluje na struk, leđa, bokove i na ostalim većim mišićima, a ukoliko želite masažu cijelog tijela s jačim vibracijama koja stimulira mišiće, upotrijebite nastavak sa šest nogica.

I konačno, okrugli nastavak s oštrijim zupcima simulira akupunkturnu masažu te je pogodan za jače stimuliranje mišića dlana, stopala i lista noge.

Uz određene nastavke izaberite tehniku masaže prema dobnim skupinama i vrstama zanimanja kako bi masažom otklonili umor i nelagodu. U otklanjanju boli i neugode pomaže crveno svjetlo i toplina koja raspršuje hladnoću i donosi brži oporavak.

Baterija se može puniti 5 sati odjednom i uz masažu 15 minuta dnevno trajati će čitavih 40 dana, a ukoliko malo pretjerate s masažom, nakon 30 minuta masažer će se automatski isključiti.

Zato odvojite svaki dan oko 15 minuta i oslobodite se bolova i napetosti te postanite opuštene, nasmijane i lijepe.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI