TKO TO KORISTI

ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Meta doseže milijarde ljudi svaki mjesec

Autor Igor Martić

Facebook je promijenio naziv u Meta. U pozadini je manjak broja korisnika ili nešto drugo?

Izvor: Jakub Porzycki/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Mlade generacije ne koriste Facebook, ali koriste njihove druge servise poput Instagrama i WhatsApp aplikacije za dopisivanje. Odlaze li stariji s Facebooka, jel došlo do zasićenja ili Facebook smišlja novi način za privlačenje mlađih generacija kojima je Facebook sinonim za nešto zaostalo i gdje su njihovi roditelji?

Sudeći prema podacima o broju korisnika koji mjesečno koriste najveću društvenu mrežu na svijetu, Facebook još neko vrijeme može biti miran. Istražujemo koliko korisnika svaki mjesec koristi Facebook i druge servise koje imaju u svojem vlasništvu.

Kompletan članak objavit ćemo sutra na Smartlife.hr, a do tada pročitajte sve o promjeni naziva u Meta kojeg je obznanio osobno Mark Zuckerberg. Nedavno je završilo treće tromjesečje za isporuke pametnih telefona koje imaju pad, ali i rast isporuka, ovisno kako se uspoređuju. Samsung je i dalje prvi, ali je na drugom mjestu došlo do promjene. Uskoro će noć vještica – ako nemate ideju kako se obući, pogledajte naše prijedloge za halloween.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI