Pametno poslovanje

FIKSNE I MOBILNE USLUGE: Optima je od sada Telemach Hrvatska

Autor Krunoslav Ćosić

Istovremeno će se ojačati i tržišna pozicija Telemacha Hrvatska

Izvor: Telemach Hrvatska

Optima Telekom se integrira u poslovanje Telemacha Hrvatska pod čijim krovnim brendom nastavlja daljnje poslovanje. Provedba postupka pripajanja bit će gotova 1. studenog 2022. nakon čega će Telemach moći snažnije konkurirati postojećim operatorima jednostavnijom i tehnološki naprednijom ponudom.

Postat će nacionalni operator koji nudi fiksne i mobilne usluge zahvaljujući komplementarnom nadopunjavanju portfelja postojećih usluga, čime će jačati i Telemachova tržišna pozicija.

U svega dvije godine Telemach je od mobilnog operatora postao nacionalni operator koji danas pruža cjeloviti spektar telekomunikacijskih usluga – od fiksnih i mobilnih usluga krajnjim korisnicima do spektra poslovnih rješenja za poslovne korisnike svih veličina. Integracijom Optime kompanija će objediniti ekspertizu u mobilnim uslugama s ekspertizom u fiksnim.

Izvor: Optima telekom

Telemachu se s Optimom pruža mogućnost pristupa novim geografskim područjima, uz snažniju prisutnost u velikim urbanim središtima, ali i ruralnim sredinama, što će omogućiti pružanje cjelovite palete usluga i na mjestima gdje ranije nije bio prisutan.

Trebalo bi to izazvati snažnije tržišno natjecanje na korist svih korisnika telekomunikacijskih usluga u Hrvatskoj. Korisnici Optime imat će koristi od svih dosadašnjih i planiranih investicija United Grupe i Telemacha.

Pod imenom Telemach Hrvatska postojeći korisnici Optime nastavit će koristiti ranije ugovorene usluge, uz još veću razinu kvalitete i širi spektar usluga u budućnosti – od onih temeljenih na 5G mobilnoj mreži, na optičkoj mreži gdje je dostupna kao i pay-tv uslugu EON.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI