OBNOVILI SE

OTVOREN REDIZAJNIRANI XIAOMI STORE: Još bolji pregled proizvoda

Autor Krunoslav Ćosić

Xiaomi fanovi, kupci i partneri u fokusu su prvog redizajniranog Xiaomi Storea u Hrvatskoj

Izvor: Krunoslav Ćosić

Već neko vrijeme Xiaomi je prvi smartphone brend u Hrvatskoj. Popularni brend dostupan je u pet hrvatskih trgovina te nudi veliki broj pametnih telefona, nosivih uređaja, ali i mnogobrojnih pametnih kućanskih uređaja.

Otvorenju zagrebačkog Xiaomi Storea su u Areni centar, uz predstavnike Xiaomija za Hrvatsku i Sloveniju te predstavnike tvrtke Bijelić Co, nazočili i predstavnici Xiaomija za srednju i istočnu Europu.

Izvor: Xiaomi

Xiaomi ima velike ambicije postati vodeći brend i u području pametnog doma i lifestyle proizvoda u Hrvatskoj, rekao je Goran Mudrovčić, generalni direktor Xiaomija za Sloveniju i Hrvatsku koji ističe sve veći broj proizvoda iz Xiaomi ekosustava – briljantne ideje sa svim uređajima povezanim u AIoT sustav.

Na međunarodnim tržištima već je više od 1000 Xiaomi Store trgovina, a jačanje maloprodajne mreže u Hrvatskoj prati izvrsne prodajne rezultate koje Xiaomi kontinuirano ostvaruje na hrvatskom tržištu. No, trgovine Xiaomi Store nisu samo prodajni kanal, one su i izložbeni prostor za sve naše fanove, kupce i partnere, istaknuo je Andrzej Gladki, zamjenik generalnog direktora Xiaomija za regiju Sjeveroistočne Europe.

Xiaomi Store trgovine nalaze se u četiri hrvatska grada – Zagrebu, Splitu, Rijeci i Osijeku. Redizajnom jedne od najposjećenijih Xiaomi Store trgovine u Hrvatskoj i regiji otvara se novo poglavlje u prezentaciji i isporuci pametnih telefona i potrošačke elektronike u segmentu pametnog doma i lifestylea.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI