TRŽIŠTE

ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Raste li prodaja računalnih monitora

Autor Krunoslav Ćosić

Ljudi su tijekom pandemije shvatili kako rad od kuće neće biti samo kratkotrajna muka

Izvor: Sorapop Udomsri / Panthermedia / Profimedia

Mnogi djelatnici i roditelji školske djece odnosno studenti odlučili su opremiti svoje kućno radno mjesto te umjesto prijenosnog računala kupili kompletno računalo s monitorom, mišem i tipkovnicom.

Prema IDC-ju, jedinstvena radna situacija u svijetu, a kad tome pridodamo i popularnost igara, dovela je globalno tržište računalnih monitora do rasta. Koliko se monitora u svijetu prodavalo u predpandemijskim godinama (2017., 2018. i 2019.), a koliko u 2020. objavit ćemo sutra na Smartlife.hr

Do tada provjerite što se događalo s prodajom pametnih telefona u svijetu u drugom tromjesečju te koliko su tvrtke imale rast i koji je glavni razlog povećanju prodaje. Otkrivamo i dva još brža načina na koja ćete na svojem Android telefonu pokrenuti kameru i tako uvijek uhvatiti bitan trenutak koji se više neće ponoviti.

Vrijeme je promjena, privikavate se na novi ritam i često ste pod stresom - isprobajte novi način relaksacije uz mobilnu aplikaciju Headspace: Meditation & Sleep u kojoj možete birati među stotinama vođenih meditacija i odabrati najbolje za sebe.