GAMING

ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Nintendo se prodaje poput kolača

Autor Davor Dakić

I dok se Sony i Microsoft muče kako omogućiti svima zabavu, Ninteno s time kao da nema problema

Izvor: Wachiwit / Alamy / Alamy / Profimedia

Od pandemije koja se pojavila u ožujku 2020. popularni Switch, vodeća konzola tvrtke Nintendo, prodaje se fantastično čime je postao najuspješnija kućna konzola ikad u dugoj povijesti hitova i promašaja Nintenda.

Što se događa s prodajom ostalih gaming konzola kroz povijest – sjećamo se PlayStation2, PS4, Wii, Super Nintendo, Genesis…

Kompletnu listu što se tiče prodaje u milijunima primjeraka objavit ćemo sutra na Smartlife.hr. Do tada ne propustite nabaviti dvije besplatne igre Saints Row: The Third Remastered i Automachef s naglaskom na akciji i kuhanju. Isprobali smo dva nova pametna telefona iz Samsunga – Galaxy Z Fold3 i Z Flip3 predstavljeni su u Hrvatskoj.

Ako ste još uvijek u mislima na moru s valovima, napravite promjenu na jednostavan način, bez odlaska u frizerski salon uz specijalni uvijač za valove. OnlyFans je povukao odluku o zabrani pornografije na ovoj društvenoj mreži za razmjenu na kojoj pojedinci zarađuju lijepe novce. Istražili smo koliko vlasnici OnlyFans mreže zarađuju.