NJEGA LICA

FOTONSKI MASAŽER Za hidrataciju, podizanje i zatezanje kože

Autor Dijana Kaćanski

Pazite na prehranu i bavite se sportom kako bi uvijek dobro izgledale pa nemojte zaboraviti ni lice

Izvor: Lev Dolgachov / Alamy / Alamy / Profimedia

U ovo predblagdansko vrijeme treba paziti na prehranu i baviti se sportom kako bi nadolazeći praznici prošli bez posljedica za vašu težinu usprkos sveprisutnoj finoj hrani, a ako posebnu pažnju posvetite njezi kože lica osjećat ćete se samouvjerenije i ljepše.

Njega kože lica ovisi o godinama pripadnice ljepšeg spola pa ipak osnovna njega lica potrebna je svim generacijama, a nerijetko već djevojke u dvadesetim i tridesetim godinama počinju razmišljati i o njezi koja je vremešnijim damama neophodna.

Izvor: Aliexpress

Stimuliranje proizvodnje kolagena, poboljšanje metabolizma i bolja cirkulacija krvi u koži uz uklanjanje podočnjaka, ožiljaka od akni i smanjivanje bora samo su neke od osnovnih funkcija na koje treba paziti kod njege kože lica, a nadopunjuju ih hidratacija kože, dubinsko čišćenje kao i podizanje i zatezanje kože lica.

Sve je to danas lako izvedivo i možete se o tome posavjetovati u većini kozmetičkih salona, ali ako pametno razmislite možete nabaviti multifunkcionalni uređaj fotonski masažer s cijenom oko 48 američkih dolara kojim možete odraditi kompletnu njegu lica u kućnom ambijentu.

Izvor: Aliexpress

Višenamjenski masažer njeguje lice s četiri aspekata, pomoću funkcije raspršivanja i uz dodatak esencije automatski sprej pretvara hranjivu tekućinu u čestice nano veličine i ravnomjerno je raspršuje na kožu.

Funkcija umjerene i niske frekvencije poboljšava kožu i povećava njezinu čvrstoću pa tako tretirana koža lica postaje elastičnija i podignuta.

Ionoforeza je metoda ionske elektroterapije za bolje uvođenje kozmetičkih hranjivih tvari topivih u vodi koje teško prodiru u kožu poput određenih esencija s vitaminima kojima se koži želi podariti vlaženje kože i blistavost.

Četvrta je funkcija fototerapije putem svjetla u boji koja posjeduje dobar učinak na upravljanje keratinom u koži pa tako crveno svjetlo pomaže u elastičnosti kože i boljoj teksturi, zeleno vraća zdravu boju kože koja sjaji dok plave zrake djeluju na upravljanje keratinom i smiruju kožu.

Multifunkcionalni fotonski masažer praktičnih je dimenzija, puni se 30 minuta i može se koristiti 1 sat pa će vam uz redovnu upotrebu ovaj uređaj podariti vrhunsku njegu, zdravu i sjajnu kožu koja zrači ljepotom.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI