NJEGA LICA I VRATA

TRIPOLLAR STOP X Vrhunski je uređaj za blistavu ljepotu

Autor Dijana Kaćanski

U potrazi za optimalnom zaštitom kože i učinkovitom njegom dobro je birati višenamjenski uređaj

Izvor: Volodymyr Melnyk / Alamy / Alamy / Profimedia

Kako bi u ovo vrijeme velikih promjena temperature i početka grijanja u zatvorenim prostorima pripadnice ljepšeg spola dobro brinule za svoju kožu treba razmisliti o više aspekata djelovanja na kožu, pogotovo lica.

Budući većina uređaja na tržištu obavlja samo jednu ili dvije funkcije, a za potpunu njegu i ljepotu to nije dovoljno, bilo bi pametno razmisliti o Tripollar stop x uređaju.

Izvor: Roxbeauty

Anti-aging uređaj za lice i vrat djeluje na bazi revolucionarne TriPollar Multi-RF tehnologije te utječe na sve slojeve u koži kroz brži i učinkovitiji tretman.

Uz ovaj uređaj možete očekivati odmah vidljive estetske promjene na profesionalnoj razini i dugotrajne rezultate.

Kako bi i vaša koža pomoću novo dizajniranih elektroda ovog proizvoda na najbolji i najefikasniji način postigla podizanje kontura lica i toniranje tena uz smanjenje finih linija i bora potrebno je tretirati kožu lica 2 do 3 puta tjedno.

Izvor: Roxbeauty

Svaki tretman započinje čišćenjem lica, nanošenjem gela i kružnim usporenim pokretima na obrazima, čelu i vratu kako bi se stanice zagrijale do potrebne temperature, nakon čega se lice tretira linearnim pokretima od brade preko linije čeljusti, a zatim se lice ispere i nanese hranjiva krema.

Redovito ponavljanje ovakvog tretmana nakon 6 do 8 tjedana potiče proizvodnju kolagena i stvaranje debljeg sloja epidermisa, koža postaje elastična i glatka, konture lica bolje definirane pa se na taj način djeluje na sve znakove starenja.

Kako bi održali ljepotu i vitalnost lica, nakon 6 do 8 tjedana tretman možete ponavljati 2 do 4 puta mjesečno ili prema potrebi, a lice će uz ovaj uređaj postati zdravo, blistavo i mlado.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI