ČISTO I NJEGOVANO LICE

POMLAĐIVANJE I ZATEZANJE KOŽE Višenamjenskim uređajem

Autor Dijana Kaćanski

Ako vam je dosta brojnih uređaja u kupaonici od kojih svaki ima samo jednu funkciju, imamo dobru ideju

Izvor: amazon

Bez obzira kakve kozmetičke proizvode koristile i dalje je najvažnije temeljito očistiti lice i to dva puta dnevno, ujutro i navečer, budući je ovaj korak bitan za normalno funkcioniranje kože i njegovu ljepotu.

Ukoliko navečer temeljito ne očistite lice od svih tragova kozmetike, odumrlih stanica, raznih bakterija, virusa kao i ostalih nečistoća, tijekom noći koža neće moći obaviti aktivnosti obnavljanja.

Izvor: amazon

Koža se tijekom noći regenerira, ali uz večernje potrebno je napraviti i jutarnje čišćenje. Naime, i tijekom noći se na površini kože stvaraju odumrle stanice, izlazi višak masnoće i otpadne tvari.

Zbog toga je važno dobro očistiti lice dva puta dnevno, a ukoliko želite učiniti nešto više i za ljepotu lica dobro bi bilo imati jedinstveni uređaj koji će vam u tome pomoći.

Ako je vaša odluka u jednom uređaju imati pomagača u čišćenju i pomlađivanju kože lica, pametno bi bilo razmisliti o nabavci TouchBeauty uređaja po cijeni oko 40 eura koji integrira više funkcija.

Izvor: amazon

Ovaj uređaj koristeći zvučne vibracije vrši potpuno odstranjivanje različitih nečistoća, a vrši i ulogu pojačavanja učinka djelovanja kozmetičkih proizvoda, služi za fotonsko pomlađivanje kože i bolji hidratantni učinak pa koža djeluje zdravije i ljepše.

Uređaj pomoću crvenog LED svjetla potiče stvaranje kolagena i bolju teksturu kože pa se evidentne bore postepeno smanjuju te se redovitom upotrebom djeluje i na pigmentacijske nepravilnosti, proširene pore i ostale znakove starenja.

Uz funkciju bolje hidratacije kože lica, uređaj djeluje i na poboljšanje apsorpcije preparativne kozmetike i prodiranje u dublje slojeve kože za potpuni učinak.

Uređaj djeluje na dvije postavke temperature - 38 i 42°C te ga je moguće upotrijebiti na 4 načina rada jednostavnim pritiskom na prekidač te posjeduje integriranu bateriju koja se puni putem USB-a.

Sve dame koje vole imati jedan višenamjenski proizvod oduševit će ovaj uređaj jednostavnog dizajna koji se može ponijeti bilo gdje, a pridonosi zdravlju lica, blistavosti i ljepoti.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI