I RABLJENI SU OK

NA DAN PLANETA ZEMLJE: Galaxy S22 serija po cijeni od 619 dolara

Autor Krunoslav Ćosić

Iskustvo s telefonom poput novog, ali po odličnoj vrijednosti

Izvor: Krunoslav Ćosić

Samsung je najavio da će serija Galaxy S22 biti dostupna kao dio Certified Re-Newed programa dajući potrošačima pristup mnogim najnovijim i najpopularnijim premium pametnim telefonima po nižoj cijeni, pri čemu se produljuje životni vijek uređaja.

Samsungov Certified Re-Newed program pruža iskustvo s telefonom poput novog po odličnoj vrijednosti s istim jednogodišnjim jamstvom koje se nudi za potpuno nove Galaxy pametne telefone. Osim toga, cijene serije Certified Re-Newed Galaxy S21 bit će smanjene, smanjujući cijenu svih modela uključujući Galaxy S21 Ultra za više od 100 USD.

Serija Galaxy S22 nudi moćna AI poboljšanja za nevjerojatne fotografije i videozapise čak i pri slabom osvjetljenju. Galaxy S22 Ultra objedinjuje kreativnu snagu serije Galaxy S i iskustvo produktivnosti s omogućenom S Pen olovkom koje je prethodno bilo na Galaxy Noteu. Cijela linija Galaxy S22 ima prekrasan dizajn s okvirima od Armor Aluminiuma i Gorilla Glass Victus+ za povećanu izdržljivost.

Izvor: Samsung

Kako bi zaslužio oznaku Samsung Certified Re-Newed svaki telefon je opsežno testiran pomoću popisa za provjeru od 132 točke i ponovno su ga sastavili Samsungovi inženjeri koristeći 100% originalne Samsungove dijelove — od kojih je više od polovice preuzeto s drugih Galaxy uređaja. Svaki telefon dobiva najnovija ažuriranja softvera, novi ID uređaja i novu bateriju kako bi korisnicima pružili dugotrajno iskustvo kao da su novi. U pakiranju dolazi i novi kabel za punjenje.

Počevši od 22. travnja 2023. Galaxy S22 serija Certified Re-Newed uređaji bit će dostupni ekskluzivno na Samsung.com po sljedećim cijenama i opcijama boja:

• Galaxy S22 Ultra Certified Re-Newed počet će s 919 USD u Phantom Black boji s opcijama za pohranu od 128 GB i 256 GB
• Galaxy S22+ Certified Re-Newed počet će od 769 USD u Phantom Black boji sa 128 GB pohrane
• Galaxy S22 Certified Re-Newed počet će od 619 USD u Phantom crnoj i zelenoj boji s opcijama za pohranu od 128 GB i 256 GB

Samsung Galaxy S22 Ultra
Izvor: Samsung

Počevši od 1. svibnja Galaxy S21 Certified Re-Newed uređaji bit će dostupni po novim, nižim cijenama. Svi modeli će imati 128 GB memorije:

• Galaxy S21 Ultra Certified Re-Newed počet će s 829 USD u Phantom Black boji
• Galaxy S21+ Certified Re-Newed počet će od 679 USD u Phantom Black boji
• Galaxy S21 Certified Re-Newed počet će s 529 USD u Phantom Gray boji

Za više informacija posjetite Samsung Certified Re-Newed.