LICE BEZ BORA

BUDITE LJEPŠE POMOĆU ULTRAZVUKA Bez odlaska kozmetičarki

Autor Dijana Kaćanski

Temperature se polako spuštaju i najavljuju sezonu grijanja koja isušuje kožu lica, imamo odličan prijedlog

Izvor: amazon

Vrijeme dosadnih kiša znak je neminovnog odlaska ugodno toplih temperatura pa kako s hladnijim danima počinje sezona grijanja to neminovno vodi ka isušivanju kože, a najizloženija je upravo koža lica.

Stoga je pametno razmišljati o mogućnostima pravovremenog djelovanja na kožu, bilo odgovarajućom preparativnom kozmetikom ili djelovanjem posebnih uređaja koji će omogućiti koži da zadrži potrebnu vlagu te u konačnici bude blistava i izgleda lijepo.

Izvor: amazon

Ukoliko se odlučite svom licu posvetiti posebnu pažnju, pa uz neophodnu vlagu podariti koži i puno više, razmislite o nabavci ultrazvučnog kozmetičkog uređaja s cijenom oko 46 eura jer će tako vaše koža dobiti kompletnu njegu.

Višenamjenski uređaj djeluje kroz 5 načina njege – njega vrućine i hlađenja, primjenom ultrazvuka, ionskom tehnologijom, elektrostimulacijom i fotonskom terapijom.

Kod primjene ultrazvuka dopire se do dubokog sloja kože te se stimuliraju i zagrijavaju duboke potkožne stanice, na taj način poboljšava se metabolizam kože i ona postaje zdravija.

Izvor: amazon

Ionske tehnologije služe kako bi se bolje iskoristio vitamin C i sastojci za ljepotu uz provođenje slabe struje koja vibracijama djeluje na čišćenje pora, izbjeljivanje tamnih mrlja na koži i konačno na zaustavljanje starenja kože.

Niskofrekventna elektrostimulacija stimulira mišiće lica pa oni postaju čvršći i napeti, a koža dobiva na elastičnosti i boljoj strukturi.

Prilikom djelovanja vruće njege od 36 do 42°C otvaraju se pore na licu i jednostavno ih je očistiti od nečistoća i tamnih začepljenja dok se ujedno poboljšava cirkulacija krvi te je na taj način olakšano upijanje sastojaka za ljepotu. Njega koja hladi od 6 do 15°C sužava pore i na taj način zadržava sastojke za ljepotu pa je koža postepeno vlažnija i sjaji.

Uređaj posjeduje i fotonsku terapiju s plavim svjetlom koji djeluje antibakterijski i reducira bore dok crveno svjetlo djeluje na kolagen koji se učinkovito aktivira, na relaksiranje mišića i bolju apsorpciju proizvoda za njegu kože.

Uređaj s LCD ekranom jednostavan je za upotrebu i ergonomskih je linija, ima odvojivo postolje i puni se putem kabela s USB punjačem, a zbog svojih dimenzija lako je prenosiv pa će svaka pripadnica ljepšeg spola kroz njegu lica ovim aparatom postići njegovan, blistav i lijep izgled.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI