LIFTING ZA OČI

LED TERAPIJA I MASAŽA PROTIV BORA Za dobar vid i ljepotu

Autor Dijana Kaćanski

Dani su kraći i hladniji s kišom pa manje vremena provodimo u prirodi i tako umaramo oči, imamo prijedlog

Izvor: Aliexpress

Početkom jeseni vraćamo se u kolotečinu školovanja ili posla gdje nam je kompjutor glavni asistent, a zbog dugotrajnog gledanja u ekrane pate nam oči.

Ako često trepćete, imate podočnjake ili vam je vid zamagljen i učestalo ste pospani, a još radite do kasnih sati ili se igrate na telefonu duboko u noć, vaše su oči željne odmora i ne izgledaju lijepo.

Izvor: Aliexpress

Stoga je vrijeme da svojim očima posvetite pažnju s uređajem za ljepotu očiju koji se brine za odmor i zdravlje. Pritom očima podarite i neophodnu toplinu s konstantnom temperaturom od 40°C pa možete uživati u ugodnosti i nježnom iskustvu masaže.

Razmislite o pametnim učincima kojim masažer za oči po cijeni od oko 34 američkih dolara djeluje na njih, ali i na opuštanje, zdravlje i ljepotu.

Izvor: Aliexpress

Ovaj uređaj koji djeluje poput maske za oči preporučeno je koristiti 15 minuta svaki dan, a uz odmor i opuštanje koje rezultira boljim snom, vaše će oči osjetiti učinak pomlađivanja.

Maska za oči uz toplinu i visokofrekventne vibracije primjenjuje terapiju LED spektra u tri boje. Plava djeluje na kontrolu masnoće i zacjeljivanje akni, crvena posvjetljuje pigmente i otklanja tamne mrlje dok žuta boja djeluje na smanjivanju bora i ima za cilj pomlađivanje kože.

Ugodnosti masaže pridonose i silikonski dvostruki zračni jastuci koji okružuju svako oko, a zbog svojih dimenzija 16,8 x 10,1 x 6,8 centimetara masažer možete ponijeti u torbici gdje god išli pa će vaše oči uvijek biti odmorne, zdrave i lijepe.