BLACK FRIDAY

CRNI PETAK ZA XBOX IGRAČE: Više od 900 igara je na rasprodaji

Autor Igor Martić

Stigla je sezona darivanja - možete ostvariti 50 USD popusta na Xbox Series S

Izvor: xbox

Ako tražite najbolje darove za sebe ili druge gamere, ne morate tražiti dalje. Xbox za Black friday časti s popustima koji se kreću od 50 USD na Xbox Series S do čak 67% popusta na najpopularnije igre sezone.

Bez obzira jeste li iskusni igrač ili tek ulazite u svijet gaminga igrači na svim razinama uživat će igrajući naslove sljedeće generacije na Xbox Series S. Birajte između tisuća igara i maksimalno iskoristite svaku minutu uz Quick Resume, munjevito brz vremena učitavanja i igranje do 120 FPS – sve pokreće Xbox Velocity Architecture.

Izvor: xbox

Više igranja i manje čekanja znači više vremena za igru s prijateljima i obitelji ove blagdanske sezone. Nabavite Xbox Series S za 249 USD u Microsoft Storeu i kod odabranih prodavača. Kada igrač upari svoj Xbox Series S s pretplatom za igranje Xbox Game Pass dobit će pristup stotinama visokokvalitetnih igara uključujući Day One izdanja iz Xbox Game Studios.

Xbox Game Pass izvrstan je način za igranje novih naslova i žanrova za solo avanturiste i za one koji vole igrati igrice s prijateljima. Kao i uvijek, novi pretplatnici mogu dobiti svoj prvi mjesec Game Passa za samo 1 USD putem cjelogodišnje ponude.

Izvor: xbox

Stotine igara na popustu

Ovo su zaista dobri popusti:

50 USD popusta na Xbox Series S
Uštedite do 30% na odabranim dodacima za igranje
Uštedite do 67% na stotinama digitalnih igara
Uštedite do 50% na odabranim igrama iz Xbox Game Studios
Uštedite do 70% na odabranim PC digitalnim igrama

Možete iskoristiti do 67% popusta na više od 900 igara za konzole i 200 igara za računala pa je pravo vrijeme da se opskrbite igrama uključujući blockbustere kao što su Deathloop, NBA 2K23, FIFA 23, Gotham Knights, Forza Horizon 5 itd. Vaša sljedeća omiljena igra udaljena je od vas samo nekoliko klikova, na xbox.com ili Store na vašoj konzoli kako biste provjerili što je na rasprodaji.

Uštedite do 50% na igre iz Xbox Game Studios

Ovih praznika bit će lakše doći do nekih od najčešće igranih Xbox Game Studio naslova nego ikad prije. Popusti do 50% na naslove kao što su Forza Horizon 5, Halo Infinite, Sea of Thieves i Grounded čine ovo izvrsnim trenutkom da odete u Microsoft Store ili kod lokalnog prodavača kako biste vidjeli što ima na zalihama i pokupite jedan od naslova.

Popust na Xbox bežične kontrolere

Dodajte Xbox bežični kontroler u svoju kolekciju, uz 30 posto popusta. Moderan dizajn Xbox bežičnog kontrolera ima oblikovane površine i profinjenu geometriju za veću udobnost tijekom igranja. Teksturirani rukohvati zasigurno će vam pomoći, a gumb za dijeljenje u sredini kontrolera omogućuje neprimjetno snimanje i dijeljenje snimaka zaslona i isječaka iz igre pritiskom samo na gumb.

Izvor: xbox

Xbox bežični kontroleri brzo se uparuju s uređajima uključujući Xbox One, Xbox Series X|S, Windows PC, Android i iOS tako da možete igrati na raznim uređajima. Sa širokim rasponom boja i dizajna koje možete izabrati ove sezone bit ćete uzbuđeni kada odmotate svoj poseban kontroler.